Ivan Trojan o sexu s manželkou: „Už budu…“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Trojan o sexu s manželkou: „Už budu…“

S manželkou Klárou Trojanovou
S manželkou Klárou Trojanovou (David Kundrát)

Ačkoliv jejich manželství nebylo v minulosti zrovna bez mráčků, je Ivan Trojan (55) obecně se svou manželkou velmi spokojený. V rozhovoru uznávaný herec vyzradil, jak se mu natáčela intimní žena právě s jeho ženou Klárou Pollertovou-Trojanovou (48).

„Už budu. Já ještě ne! Promiň,“ zaznělo v legendárním filmu Jedna ruka netleská, při intimní scéně manželů Trojanových. „Byla to jedna z posledních scén, vymysleli jsme ji s Davidem Ondříčkem. V závěru té přípravy jsem byl přizván, abych se také podílel na scénáři. Psali jsme ji úplně na konci. Hodně jsme se nad tím bavili, a když jsme to dopsali, tak jsem si uvědomil, že to budu muset natočit se svou ženou,“ prozradil extra.cz herec. Proč pro něj toto natáčení nebylo jednoduché? „Spíš se před sebou stydíme, ty rodinné vazby, kdy o sobě víme všechno, mohou být někdy na překážku. Ale je to dobrá herečka a hrálo se mi s ní dobře,“ dodal Ivan Trojan.

Hospodský z Okresního přeboru vzpomíná na Trojana: Kazil jsem mu natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Martina Bonucci
31. 5. 2023 • 18:27

Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@yahoo.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

Martina Bonucci
31. 5. 2023 • 18:26

Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@yahoo.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.