Do Slunečné míří nová postava: A je to kočka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Do Slunečné míří nová postava: A je to kočka!

Na první klapce seriálu Slunečná nechyběla celá řada hvězd!
Na první klapce seriálu Slunečná nechyběla celá řada hvězd! (TV Prima)

Dostihla ho minulost. Až do Slunečné přijede za podnikatelem Linhartem v podání Marka Lambory (24) jeho dávná známá Klára v podání Kateřiny Klausové (28). Lamači dívčích srdcí se to ale vůbec nehodí.

Kláru navíc nelze přehlédnout. Ani to, že se k Linhartovi chová dost důvěrně. „S Filipem Tomsou, ani s Markem Lamborou jsem se neznala, ale první natáčení proběhlo tak, že jsme byli polonazí, opití a po párty, takže jsme se spřátelili velmi rychle,“ směje se herečka. „Kluci jsou hrozně fajn a pokaždé se těší, v jakém kostýmu se zase předvedu. Klára totiž chodí v hodně krátkých sukních i topech. Vypadá trochu jako lehká holka,“ připouští Kateřina, známá např. jako Adina Mandlová z Renčova velkofilmu Lída Baarová.

I když se na obrazovce objeví až dnes večer, už zaznamenala pozitivní ohlasy. „Psalo mi několik lidí, kteří si předplatili díly dopředu. Moc se jim to líbí. Je to změna od všech těch kriminálek a stříleček,“ říká herečka. Její názor zřejmě sdílí i diváci. Slunečná už potřetí porazila ve sledovanosti Ordinaci v růžové zahradě 2. V úterý ji vidělo 1 177 000 diváků, zatímco Ordinaci »jen« 881 tisíc.

Nová postava ve Slunečné: Kateřina Klausová v obležení dvou frajerů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.