Lukáš Langmajer: SKOČIL POD VLAK! Deprese, chlast | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lukáš Langmajer: SKOČIL POD VLAK! Deprese, chlast

Lukáš Langmajer
Lukáš Langmajer (CNC_Pavel Machan)

Satanismus, chlast i pokus o sebevraždu. Hvězda nového primáckého seriálu Slunečná Lukáš Langmajer (39) ztvárňuje většinou komediální role. Jeho život veselohru ale moc nepřipomíná. O svých pádech i životních prohrách promluvil poprvé, a to zcela otevřeně.

Bratři Langmajerovi o svém soukromí mluví jen výjimečně. O to větší bylo překvapení, když se Jiří Langmajer (53) rozpovídal o svých psychických problémech. Netrvalo dlouho a o 14 let mladší bratr také promluvil o svých problémech i neklidném dětství.

Ničivý alkohol

„Teď nepiju, protože to neumím. Kdybych chlastal dál, Lucinka by ode mě odešla,“ prozradil Lukáš o manželce Lucii, s níž má syna Mikuláše (7) a dceru Magdalénu Marii (2). „Teď už bychom byli bývali měli další dítě, tehdy byla podruhé těhotná. Já to zase prochlastával, utápěl jsem se,“ přiznal v pořadu Extra Host své kamarádky a kolegyně ze Slunečné Evy Decastelo (41) na serveru extra.cz

Skok pod vlak

„Několikrát jsem chtěl spáchat sebevraždu. Skočil jsem pod vlak, vytáhl mě kamarád, který nedávno umřel na rakovinu. V tu chvíli jsem si řekl, že je konec. Nastoupil jsem totální askezi a začal jsem se léčit. Šlo mi o to, že bych vedle sebe fakt už nikoho neměl. Zůstal bych sám a nejspíš bych se upil. Jednou by se mi povedlo se zabít,“ poodhalil Lukáš temná zakoutí své duše.

Satanismus

I když jako dítě chodil na církevní gymnázium, zaujal ho spíše satanismus. „Přečetl jsem si satanistickou bibli a bylo mi to sympatičtější. V té bylo více či méně »staň se sobcem« a já si myslím, že to jsem tak nějak uměl dotáhnout,“ vzpomínal herec na své dětství a ještě s úsměvem vysvětlil, že víru v ďábla již nepraktikuje: „Dnes jsem spíše víru hledající...“

Langmajer je bez práce! Prý se nechá zaměstnat ve firmě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.