Herec Lukáš Langmajer: Ukázal krásnou manželku a roztomilého synka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Lukáš Langmajer: Ukázal krásnou manželku a roztomilého synka!

Lukáš Langmajer se svou rodinou
Lukáš Langmajer se svou rodinou (Profimedia.cz)

Herec Lukáš Langmajer (34) není jenom mladším bratrem slavného Jiřího Langmajera. Své místo mezi hereckými hvězdami si zasloužil už rolí ve filmu Bobule, hrál i v seriálu Vinaři a naposledy jsme ho mohli vidět v roli faráře Šoustala ve filmu Babovřesky. Teď se Lukáš ukázal s celou svou rodinou a v plné kráse!

S manželkou Lucií se seznámili v roce 2008, při jedné z pracovních schůzek a okamžitě si padli do oka. Jejich vztah se dá popsat jako ukázkový.

Lucie přiznala, že zpočátku vztahu se bála nevěry, protože mladých krásných hereček potká Lukáš víc než dost, ale s tím, jak poznala Lukášovu osobnost, jí došlo, že se nemá čeho bát.

Manželství nenarušil ani Lukášův koníček, který se ve volném čase věnuje really. Ač se jedná o nebezpečný a finančně náročný sport, manželka ho podporuje a stojí při něm.   Jejich hlavním společným zájmem je syn Mikuláš. Ten se narodil v roce 2012. Chlapeček hezky roste a dělá rodičům radost svým zlobením.



Přečtěte si
jity
7. 2. 2015 • 11:24

Krásná manželka má asi tak 40kg a hulí jedno cigáro za druhý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.