Neúspěšný trik tvůrců Ordinace proti Slunečné: To se nepovedlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neúspěšný trik tvůrců Ordinace proti Slunečné: To se nepovedlo!

Badíková s Řezníčkem (vlevo) a Rychlým.
Badíková s Řezníčkem (vlevo) a Rychlým. (TV Nova)

Mázl, Švarc, Mára a další doktoři z kamenické nemocnice si ve čtvrtek pospíšili. Hrdinové Ordinace v růžové zahradě 2 vrhli do obýváků prostřednictvím televizních obrazovek o dobrých pět minut dřív. Cíl byl jediný – sebrat sestrám Popelkovým z konkurenčního primáckého seriálu Slunečná diváky!

Místo ve 20:20 nechal Nova vyplout svou vlajkovou loď už ve 20:15, kdy běžně začíná Slunečná. S přesvědčením, že kdo rychleji dává, dvakrát dává, ale Nova moc neuspěla. Jen se jí podařilo stáhnout rozdíl v počtu diváků na zhruba 260 tisíc. Navíc se nový úspěšný seriál zrovna ve čtvrtek s příchodem pro změnu trochu opozdil a začal až ve 20:19.

Málo platné, Slunečná se svými velkoryse rozjetými romancemi stále vítězí a mne si ruce nad dalším překročeným milionem lidí u obrazovek. Divákům se už možná přejedly nekonečné nemocniční chodby, operační sály a potoky krve, proto dali přednost zdravému venkovskému povětří, novodobé Popelce a mužské hospodské realitě. Uvidí se, jak dlouho vydrží s dechem.

Babička Herfortová zamíchá dějem

Ve čtvrtek se ve Slunečné představila nová postava. Matka zesnulé manželky Toma neboli Filipa Blažka (46) přijíždí na statek a chce vnuky přestěhovat k sobě. Zdena Herfortová (74) je v roli dychtivé babičky schopná udělat cokoliv. Neštítí se ani drobného podrazu, jen když se chlapci přesunou k ní. Ve skutečnosti má herečka čtyři vnoučata a když čas dovolí, ráda se jim věnuje. „Nejstarší Aničce je už pětadvacet a je vdaná. Třináctiletá Stella se věnuje dabingu a dělá synchronizované plavání. No a vnuci, jedenáctiletý Timur a sedmiletý Mati, milují fotbal,“ svěřila Aha! Herfortová. Často prý chlapcům dělá taxikářku na utkání. „Když jim chci udělat radost všem najednou, upeču štrúdl,“ směje se.

Tabulku sledovanosti najdete v tištěné verzi Aha!

Záchranáři z Ordinace: Rozřízli chlapa vejpůl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.