Nejčernější obavy Jirešové kvůli dceři: Jsem z toho hodně zdrcená | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejčernější obavy Jirešové kvůli dceři: Jsem z toho hodně zdrcená

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto herminapress.cz, TV Nova, ara)

Herečka známá z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě vede už letité tahanice o dceru s jejím otcem, novinářem Ondřejem Höppnerem (54). Zatímco v jeden čas se zdálo, že je pomyslné vítězství na její straně, nyní se prý karta zase otočila.

Když si po jedenácti letech, kdy sdíleli s bývalým partnerem dceru Sofii Fridu (15) ve střídavé péči, konečně Ivana Jirešová (42) vydobyla svěření dcery do své péče, pro změnu si postavila hlavu zase ona. A odstěhovala se k otci. To už teď ale, jak přiznala herečka pro web Expres.cz, zase neplatí. „Žila u něj půl roku. Teď je zase u mě,“ vysvětlila s tím, že Sofie, na kterou dosedlo složité období dospívání, je momentálně trochu jako neřízená střela. „Není to lehké, protože její puberta je namířena spíš na mě než na tátu,“ posteskla si Jirešová s tím, že má obavy, aby jí dcera nezmizela z obzoru úplně. Ona sama totiž také odešla od rodiny už ve čtrnácti letech.

„Určitě v tom jsou rodové věci a potom vzorce chování, které si člověk nese z rodiny,“ netají se vrozeným předurčením. Zároveň je podle Expresu nešťastná, že i dcera usiluje o profesní dráhu herečky. „Jsem z toho hodně zdrcená. To by vám řekl každý herec, že si nepřeje, aby jeho dítě bylo hercem,“ svěřila se.

Rozhovor s Ivanou Jirešovou si můžete pustit zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.