Kam dala peníze z Ordinace? Jirešovou finančně zachraňovala blízká osoba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kam dala peníze z Ordinace? Jirešovou finančně zachraňovala blízká osoba!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (profimedia.cz)

Mnoho lidí si myslí, že herci z oblíbených seriálů, i herci obecně, si žijí jako v pohádce a topí se v penězích. Podle mnohých hvězd však stačila krize způsobená koronavirem a už i oni mají problémy s financemi. Někteří, jako například Ivana Jirešová (42), si dokonce museli půjčit peníze.

„Teď musím žít trošku skromně… S jednorázovým příspěvkem mi pomohla maminka, ale nebylo to nic velkého. Naštěstí jsem přežila. Finanční polštář ale už dochází, ten velký polštář je už malý, ale zvládla jsem to a musím zase pracovat… Jelikož lidé musí sedět v rozestupech, hrajeme dvě představení za jeden honorář. Já to beru ale jako přirozenou věc. Jsem ráda, že lidé zase mohou jít do divadla. Nijak mi to nevadí. Teď jsme všichni v krizi. Přijde mi to v pořádku,“ pověděla podle expres.cz Jirešová, která již mnoho let hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě. V době pandemie jí tak pomocnou ruku podala maminka.

Zamilovaná Jirešová z Ordinace s partnerem nebydlí: Je v tom někdo třetí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.