Bolest Jirešové z Ordinace: Pro dceru jsem nepřítel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bolest Jirešové z Ordinace: Pro dceru jsem nepřítel

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto herminapress.cz, TV Nova, ara)

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová (42) momentálně prožívá boj s jedinou dcerou Sofií Fridou (14), která je ve věku, kdy ráda mamince vzdoruje.

„Já mám určité požadavky, a jakmile po ní něco chci, jsem nepřítel,“ pověděla o boji s dcerou Jirešová. „Ona teď potřebuje vzor muže, to je přirozené,“ dodala. Vzhledem k tomu, že je její dcera, kterou má s bývalým partnerem novinářem Ondřejem Höppnerem v pubertě, není to momentálně v jejich domácnosti idylické. Ivana bude muset zatnout zuby a čekat, až tohle nepříjemné období skončí…

Zamilovaná Jirešová z Ordinace s partnerem nebydlí: Je v tom někdo třetí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
30. 12. 2019 • 12:17

Tak mě napadlo, že se pořád řeší generace mileniánů, ale že je zde fenomén , a to už 2. počínající nešťastná generace dětí ze střídavých péčí si nikdo neuvědomuje?
Jo, Jirešová hystericky odmítala dávat dceru do střídavé péče, ale moc se jí dnes nedivím.14 dní vychovávat a pak koukat, co se jí vrátí je příšerný pro rodiče.Ale ! Kde má vlastně domov , kotvu ! to dítě?V nové rodině otce?Dyť je tam jen na návštěvě.V nové rodině matky, ale dyť i tam jen vždy 14 dní v měsíci hostuje! Jeho stůl, jeho hračky, jeho knihy ,vsadím boty, používá ihned dítě protis­trany­.Stří­davá péče po vzoru Západu vychovává multikulti jedince, kteří jsou holt všude a nikde doma a z rodičů vysávají co se dá!

defakto
28. 12. 2019 • 21:50

... kdysi to byla obyčejná Sofie a najednou má i druhé jméno Frída . Co může čekat od Frídy ? Rebelku z ní udělala ona sama !

konvalinka34
28. 12. 2019 • 14:43

Puberta se dá zvládnout, ale dcera viděla od útlého věku tvrdé hádky mámy a táty. To byly boje, přes média!! Policie u toho...a náhradních tatínků bylo taky několik. Pak si puberťák neváží a nectí mámu. Nedivím se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.