Ivana Jirešová: Drsná slova o vlastní rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Jirešová: Drsná slova o vlastní rodině

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto Aha! – Jan Tůma, Profimedia.cz, TV Nova)

Dlouholeté hvězdě Ordinace v růžové zahradě už nevyšlo mnoho partnerských vztahů. Vzhledem k tomu, že zažila spoustu nepříjemností během rozchodů, nechala se Ivana Jirešová (42) poučit od psycholožky a získala jiný náhled na rodinu jako takovou.

S expartnerem Ondřejem Höppnerem zažila nepříjemný boj o dceru Sofii, krachlo jí manželství s Viktorem Dykem a nevyšel jí ani vztah s přítelem Štěpánem. Ivana Jirešová už zažila dost vztahových zklamání, a ačkoliv je momentálně spokojená s partnerem Milan Štěrbou, vše nevidí růžově. „Rodina podle mě nemusí být máma a táta. Osobně mám pocit, že i v divadle mám rodinu. Je to prostě společenství lidí, kteří se podporují, pomáhají si a mají se rádi. Můžete mezi ně přijít a odpočinout si. Mnohdy se tam člověk cítí líp než ve vlastní rodině…

Je to nejsložitější společenství, jaké existuje, a jedna z nejtěžších disciplín. Když jsme dřív chodily se Sofinkou k dětskému psychologovi, tak měla paní psycholožka na zdi napsaný takový krásný citát, že rodina je ta nejtěžší záležitost, a to především energeticky, popíráním vlastního ega. Právě v rodině se pozná, jaký člověk opravdu je. Být sám je vcelku lehké, protože nemáte na starost nikoho jiného kromě sebe,“ pověděla pro Sedmičku seriálová barmanka Lucie.

 Hvězda Ordinace Ivana Jirešová: První dovolená s přítelem! Jak dopadla? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.