Jirešová z Ordinace je zase sama: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jirešová z Ordinace je zase sama: Rozchod!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto: D. Kolářová, M. Rušinová)

Do nového roku svobodná. Ivana Jirešová (42) rok randila s podnikatelem Milanem Štědrou (36), ale pak jí do cesty vstoupil urostlý Muž roku Jiří Kmoníček (24). Teď už je ale zase sama!

S podnikatelem Štědrou se podle všeho Ivana rozešla a začala si o něco později užívat s urostlým mladíkem. Milenecký poměr držela pod pokličkou, ale stejně si o něm vrabci cvrlikali na střeše. Štědra ale údajně o Jirešovou ještě usiloval. Ta tak na otázku, jak s přítelem Milanem má, v říjnu deníku Aha! řekla: „Vidíme se často, i na dovolených nám to klape, ale nebydlíme spolu. Kvůli dceři zatím nechci.“

V té době byla občas viděna i s Kmoníčkem, o kterém tvrdila, že je jen kamarád. Každopádně s příchodem vánočních svátků představitelka barmanky Lucie z Ordinace zůstala sama, jak upozornil server expres.cz. Ivana letošní svátky navíc stráví i bez dcery Sophie (15), která se rozhodla žít u svého otce Ondřeje Höppnera.

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová: Nevhodný dárek zkazil všem Vánoce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.