Dokonalou figuru nemá Jirešová (41) zadarmo: Prozradila, čím se stravuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dokonalou figuru nemá Jirešová (41) zadarmo: Prozradila, čím se stravuje

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (herminapress.cz)

O Ivaně Jirešové (41) je všeobecně známo, že je velkou milovnicí jógy. Herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se věnujeme tomuto druhu sportu již několik let a na její postavě je to znát! Nejenže se může chlubit dokonalými křivkami, ale je i neuvěřitelně ohebná. Jóga ale není to jediné, co stojí za její perfektní figurou.

Herečka již několik let cvičí jógu, která jí pomáhá jak s dokonalými křivkami, tak i s psychikou. Kromě pravidelného pohybu se Jirešová hlídá i v jídle. „Dřív jsem ‚půstovala‘, vždycky na jaře a na podzim, ale teď už tu stravu mám natolik omezenou, že nemusím ty očisty dělat tolik jako dřív. Já v podstatě jím ovoce, zeleninu, ořechy, sýry, kozí a ovčí, sem tam nějakou bílkovinu v podobě luštěnin,“ prozradila Super.cz herečka.

„Dřív jsem si občas dopřávala něco škodlivého, teď už to tedy nedělám, protože by na to tělo mohlo zareagovat a mohlo by to být příliš, mít půst šest a sedm dní v tomhle rytmu by prostě nebylo vhodné,“ svěřila se Super.cz Jirešová.

Přestože se herečka v jídle drží zkrátka, čas od času hřeší, ale jídlem to není! „Proseccem, vínem, taky kávou, té piji víc, než bych měla, a taky si dám jednou za měsíc cigaretu,“ prozradila Jirešová v rozhovoru pro Super.cz.

 

Servírka z Ordinace Ivana Jirešová: Maso přestala jíst kvůli chlapovi! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.