Hvězda Ordinace Jirešová (39): Šok po návratu z dovolené! Dům pod vodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ordinace Jirešová (39): Šok po návratu z dovolené! Dům pod vodou!

Sobota se pro Ivanu změnila v horor, když našla v domě promáčené stěny.
Sobota se pro Ivanu změnila v horor, když našla v domě promáčené stěny.  (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Strach o střechu nad hlavou zažila Ivana Jirešová (39) po sobotním návratu z dovolené v Egyptě. Milovaný dům našla v šíleném stavu. Zničila ho voda.

Šok vystřídala absolutní bezmoc. „Mám něco s domem. Doufám, že to nebude spodní voda, protože to by samozřejmě znamenalo, že by se to muselo celý předělat,“ svěřila deníku Aha! představitelka barmanky Lucie v seriálové Ordinaci po skončení soustředění Muže roku v Novém městě nad Metují.

„Spodní suterén, kde už je byt, je bohužel mokrý. Není tam voda na podlaze, ale je to všude na zdech. Nevím, co s tím,“ řekla Jirešová. „Navíc musím počkat do pondělí nebo úterý, než se na to někdo přijde podívat. Hrozně mě to znervózňuje,“ dodala Ivana s tím, že dům v pražské Uhříněvsi je starý teprve osm let. „Hlavně se asi těžko bude zjišťovat, co to bude. Ještě to má sousedka, ale jinak nikdo jiný. Dokonce se tam byli všichni sousedi podívat, co se stalo,“ prozradila nešťastná herečka.



Přečtěte si
defakto
27. 7. 2016 • 08:24

... nevnucujte nám tuhletu "hvězdu" a její psí bouda nikoho nezajímá ! ... a jestli se jí doma nelíbí , může se vrátit do Egypta a at tam už raději zůstane !

vlastakuhle
26. 7. 2016 • 11:37

Je,mi to líto co se p.Jirešové stalo.Byla s námi na dovolené v Hurghádě je moc milá a vstřícná,též její dcera Sofie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.