Zadostiučinění pro Jirešovou? Milenka jejího manžela skončila v bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zadostiučinění pro Jirešovou? Milenka jejího manžela skončila v bordelu!

Zuzana Miková a Viktor Dyk? To už je minulost, které se Jirešová může jen smát.
Zuzana Miková a Viktor Dyk? To už je minulost, které se Jirešová může jen smát. (Aha! - Mária Rušinová, ara)

Zhruba před dvěma lety se musela herečka Ivana Jirešová (37) vypořádat s nevěrou manžela Viktora Dyka (45), který neodolal půvabům zpěvačky Zuzany Mikové. Vztah Ivany a Viktora nakonec krizi ustál, co se ale stalo se Zuzanou?

Ta prý skončila ve vykřičeném domě na pražských Vinohradech, respektive hned za jeho dveřmi. Zvídaví reportéři týdeníku Sedmička totiž její nahé snímky našli hned u vchodu do doupěte hříchu. Zuzana je na nich blond, nicméně vlasy nejsou tím, co návštěvníci na fotografiích sledují. Spíš je zajímá vystavené poprsí Mikové, stejně jako její zadeček jen v titěrných tangách.

Jak se tam snímky dostali? Zuzana se dušuje, že v klubu nepracuje a že neví, jak se obrázky v jeho prostorách ocitly. Prý je na fotkách skutečně ona, ale jde o staré snímky, které fotila pro kamaráda. Podle ní je tedy někdo zneužil. „I když z toho radost nemám, tam mě to na jednu stranu docela pobavilo. Když na to tak koukám, byla jsem ještě mladá a krásná,“ říká zpěvačka, která dodala, že po autorovi snímků bude žádat vysvětlení. Ivana Jirešová se může celou kauzou jen bavit…

Přečtěte si
avina
16. 10. 2014 • 17:57

Blbost. Jen si půjčili starou fotku na reklamu do podniku.Jirešová neměl a nemá na nic-tyčka, hlas...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.