Ivana Jirešová (35) o intimních choutkách: Prozradila, co chce s manželem ještě vyzkoušet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Jirešová (35) o intimních choutkách: Prozradila, co chce s manželem ještě vyzkoušet!

Ivanka Jirešová stále vypadá neuvěřitelně mladě.
Ivanka Jirešová stále vypadá neuvěřitelně mladě. (Aha! - Roman Souček)

Zdá se, že drobné problémky v manželství herečky Ivany Jirešové (35) a Viktora Dyka (44) jsou definitivně zažehnány. Skvěle vypadající Ivana teď totiž mluví o tom, jak se chce svému mužíčkovi líbit a co s ním plánuje večer vyzkoušet.

Několikrát se spekulovalo o tom, že mezi Ivanou a Viktorem panují problémy plynoucí z toho, že jsou spolu už trochu déle a prvotní chemická reakce zvaná láska tak trochu vyprchala. „Klape nám to tak nějak standardně. Zamilovaná ale nejsem, to už ani po tolika letech nejde,“ svěřila se nedávno herečka a dodala: „Už je to prostě jiná fáze vztahu. Navíc si myslím, že ta zamilovanost je většinou postavená na fyzický přitažlivosti, což po těch letech...,“ nechala Ivanka větu viset ve vzduchu s jasnou narážkou na to, že přitažlivost už polevila.

Před pár dny ale mluvila docela jinak. Při představení nové HB kosmetiky z mrtvého moře totiž básnila jen a jen o svém muži. „Teď budu konečně mladší a budu se líbit Viktorovi,“ řekla Ivana, která si v rámci nové značky oblíbila tělové máslo, kterým chce masírovat svého Viktora. „Hned večer to na něm vyzkouším,“ usmála se Jirešová, která si pak nenechala ujít příležitost osahat si finalistu Muže roku Vojtu Zvěřinu. Společně s Kateřinou Kornovou mu napatlaly na tvář magnetickou masku a pořádně si to užívaly. „To se mi moc líbí, takhle namatlat hezkého kluka,“ smála se rozdováděná Ivana.



Autor:  ph

Přečtěte si
prroud
9. 10. 2013 • 14:40

MMS a dobra zivotosprava dokazou divy ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.