Novinář Ondřej Höppner zemřel: S Jirešovou roky bojoval o dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zemřel novinář Ondřej Höppner (†55)! S Jirešovou se roky přetahoval o dceru

Ondřej Höppner
Ondřej Höppner (Blesk:David Kundrát)

V pouhých pětapadesáti letech odešel na věčnost novinář Ondřej Höppner. Patřil mezi nejznámější tváře českého bulváru, stál u zrodu nejúspěšnějších titulů na trhu, vedl také deníky Aha!. Smutnou zprávu oznámila veřejnosti jeho manželka Monika.

„Došla mi slova, marně je soukám, místo nich jen prázdno je. Dík, Ondro, za radost i lásku, za všechny lekce, cos mi dal. Dík za nadhled! A že jsi nikdy nefňukal. A bojoval do posledního dechu. Jsem na tebe pyšná, parťáku můj milý. Jízda to byla spanilá. S láskou Monika,“ uvedla na svých sociálních sítích žena zesnulého novináře Ondřeje Höppnera (†55). Příčina smrti je veřejnosti zatím neznámá, jak píše web Extra.cz.

Šokovaná máma Ivana Jirešová: Dcera (15) jí oznámila to, čeho se bála!

Video se připravuje ...

V minulosti byl často propíraný i jeho vztah s herečkou Ivanou Jirešovou (43), s níž měl dceru Sofii Fridu. Jedenáct let bojovala Jirešová o to, aby ji měla ve své výhradní péči. To se nakonec v roce 2019 povedlo. Jenže tehdy už chtěla Sofie trávit čas s tátou dobrovolně. „Necháváme to na ní, jak se Sofinka rozhodne a jak jí to vyhovuje. Její táta bydlí v centru města a já na okraji. Vzhledem k jejím aktivitám a kamarádům je to pro ni lepší,“ okomentovala pro Expres.cz v roce 2019 Jirešová  rozhodnutí dcery zůstat s otcem. Pro Sofii bude předčasný odchod táty teď pravděpodobně nejbolestivější.

Ivana Jirešová se cítí na padesát: S jakými tělesnými neduhy se potýká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.