Borhyová i Šoposká nově v Ordinaci: Po pauze budou lákat diváky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová i Šoposká nově v Ordinaci: Po pauze budou lákat diváky

Bibi po svém návratu pořádně zamíchá dějem populárního seriálu.
Bibi po svém návratu pořádně zamíchá dějem populárního seriálu. (TV Nova)

Museli uzavřít ateliéry a osudy postav jednoho ze scývh nejsledovanějších seriálu načas stopnout. „Situace nám neumožňuje vysílat ve frekvenci, na jakou je publikum 15 let zvyklé,“ tvrdila Aha! ředitelka korporátní komunikace TV Nova Lucie Melecká. Vedení Novy sice zatím nedokáže říct, kdy se Ordinace rozběhne znovu, už teď ale diváky láká na novinky. Podle zjistění Aha! jich bude dost. Štáb vsadil na moderátorku Lucii Borhyovou (41), ale i na návrat Mariky Šoposké (30) coby Bibi.

Patrik Děrgel (31) alias Mára
Komplikované manželství
Jeho vztah s Táňou (Markéta Frösslová, 32) je jako na houpačce. Milují se, Táňa ale nedokáže přehlížet Patrikův egocentrismus. Vadí jí, uvědomuje si Patrikovy profesní kvality, ale děsí ji představa, že si vzala kopii svého tvrdého tchána. Ten usiluje o křeslo ředitele nemocnice, ale rád by v něm viděl i svého syna. Půjde i Patrik přes mrtvoly jako jeho otec? A jak Patrikovy vysoké ambice ovlivní budoucnost jejich manželství?

Pavel Řezníček (53) alias Martin
Odhalený Don Juan
Martinova touha po ženských sukních nezná mezí. Svést dvě manželky svých kolegů prakticky ve stejném čase mu nedělalo žádný problém. Podlehla mu Lucie Vágnerová (Ivana Jirešová, 42) a hlavu zamotal i Aleně Mázlové (Michaela Badinková, 41). A hodlá jít ještě dál. Udrží Alena s Lucií situaci pod kontrolou? Nebo všechno praskne? Dovolí Mázlovi a Vágnerovi Martina, aby rozvrátil dvě vzájemně příbuzné rodiny?

Anička Slováčková (24) alias Radka
Nenaplněná láska
Radka se dál zuby nehty brání přiznat sobě i okolí, že je do Vojty, kterého hraje Ivan Lupták (33), zamilovaná až po uši. Nikdo o tom nepochybuje, jediný Vojta to vidět nechce. I když... Poslední dobou na něj Radka dělá dojem. Nejenže po tom, co si zkrátila vlasy, jí to nebývale sluší, ale dokazuje mu, že krásná je i uvnitř. Ale dokáže se Vojta po zklamáních s Bibi a s Táňou zase zamilovat?

Štěpán Benoni (35) alias Marek
Milostný trojúhelník?!
Marek prožije další vztahový kotrmelec. Do života mu vstoupí nová žena, a co víc – vrátí se mu do něj i osudová láska Bibi (Marika Šoposká, 30).

Jana Holcová (44) alias Zita
Nebezpečná šikana
Zita  (Jana Holcová, 44) u Petra Hanáka (Radim Fiala, 49) konečně našla zázemí. S Hanákovým synem Filipem má rodinu, po které ve skrytu duše toužila. Chybí už jen kroužek na prsteníčku, ale nakonec přijdou jiné starosti. Zita bojuje za umírajícího pacienta  Rédla (Jan Komínek, 26), ten by se navzdory pokročilé svalové dystrofii chtěl dožít narození své sestřičky. Daleko větší starosti na ni a na Hanáka ale čekají doma. Šikana, které se na Filipovi (Adam Vojtek, 7) dopouštějí jeho starší spolužáci, se nebezpečně stupňuje. Filip a jeho kamarádka Františka se včera ztratili. Najdou SE živí a zdraví?

Martin Zounar (52) alias Švarc
Borhyová na scéně
Sázka Boba a Heluš (Martin Zounar a Martina Randová, 48) s hejtmanem (Pavel Nečas, 54) o milion korun se zatím vyvíjí v jejich prospěch. Půl roku v malém bytě žijou s Ludvou a Libuškou Hečkovými (Zdeněk Godla, 44, a Lenka Termerová, 72) a kupodivu spolu vycházejí. Hejtman se jim proto situaci bude snažit zkomplikovat, a tak Švarcovy přihlásí do Manželské výměny. A v tu chvíli se v seriálu nově objeví moderátorka Lucie Borhyová. Právě ta si s Heluš na deset dní vymění manžela, na rozdíl od Randové ale bude hrát samu sebe. Jak se Lucie Borhyová sžije se svéráznou rodinkou?

6. září 2005
první díl první série Ordinace v růžové zahradě
15. ledna 2008
první díl druhé série Ordinace v růžové zahradě 2
17. března 2020
poprvé po 15 letech konec natáčení
9. dubna 2020 poslední díl před nucenou pauzou

První minuty nové Ordinace! Začíná to romantikou, pak půjde o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
16. 4. 2020 • 00:00

O tom přece mluvila Bohdalová, že už se nehraje, hrají modelky a mode­rátor­ky.Ne­vidě­la jsem jediný díl Růžovky a ani narcistka blbka Borhyová mě k tomu nedonutí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.