Nehoda herce Zavřela (65): Dohoda s tátou sražené holčičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Nehoda herce Zavřela (65): Dohoda s tátou sražené holčičky

Herec Vlastimil Zavřel
Herec Vlastimil Zavřel (archiv Blesku, profimedia)

Sobotní odpoledne se změnilo pro známého herce Vlastimila Zavřela (65) v pořádné drama. V Praze na Rašínově nábřeží přímo pod Vyšehradem srazil svým skútrem teprve devítiletou holčičku. Na místě nehody zůstal až do příjezdu záchranky a policie.

„Holčičce upadl klobouk na přechodu, nedobrzdil jsem to a srazil jsem ji. Hned jsme zavolali sanitku, v té ji vyšetřili a odvezli do nemocnice. Na místě nehody jsem zůstal s jejím tatínkem a vyčkali jsme na policii. Podle mě je holčička nezraněná. Je to velmi nepříjemné, jsem z toho roztřesený,“ prohlásil herec nedlouho po srážce.

„Ošetřili jsme na místě holčičku, nebylo jí nic vážného. S odřeninami horních a dolních končetin ji lékaři převezli na ošetření do Thomayerovy nemocnice,“ dodala Jana Poštová, mluvčí pražské záchranky. Dívčiny šrámy se jistě zahojí. Herec známý ze seriálu Ordinace v růžové zahradě je z nehody špatný. Na místě se s otcem holčičky dohodli, že ani jeden z nich nic nebudou hlásit! Policie tak nejspíš případ odloží, Zavřel měl totiž zkoušku na alkohol negativní.

Starý mládenec Zavřel dva roky po svatbě: Žena mi řekla hned "ano"!

Video se připravuje ...

Policie srážku potvrdila

„Mohu potvrdit, že muž ročník 1954 srazil na přechodu skútrem dítě. Policie se nadále celou událostí zabývá,“ uvedl mluvčí policie hlavního města Jan Daněk. Sám herec nešťastnou nehodu přiznal. U dívky zůstal, než pro ni přijela sanitka.

Vlastimil Zavřel srazil na přechodu holčičku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
29. 6. 2020 • 08:41

Ty příčiny jsou zatím nejasné.... ale jasné je to, že člověk tohoto věku /budem tam všichni/ již nemají takovou pohotovou reakci jako v mládí. Bohužel u těch mladých zase je taková , že dokud nezereaguješ do setiny vteřiny jsi "pablb" a i tady platí pořekadlo, že platí ona střední...každý extrém je nebezpečný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.