Úchylné odhalení! Co vyvádí Nový v MHD, hlava nebere | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Úchylné odhalení! Co vyvádí Nový v MHD, hlava nebere

Pavel Nový se cestám MHD nevyhýbá. Už víme, proč!
Pavel Nový se cestám MHD nevyhýbá. Už víme, proč! (CNC_Pavel Machan)

Ten se tedy nezdá! Pavel Nový (72) přiznal Nedělnímu Aha! úchylku, o které doteď veřejně nemluvil. Když už z venkova vyrazí do Prahy za prací, rád jezdí metrem a šmíruje svoje spolucestující. Dokonce si je i fotí! 

Na nic se neptá, vytahuje mobil a na displeji mačká tlačítko foťáku, potažmo kamery. Fotografie neznámých lidí si ukládá do telefonu a občas se na ně dívá. Ne že by podivným koníčkem aspiroval na uzavřené oddělení psychiatrie, ale tímto svérázným způsobem se prý připravuje na role.

 

Herec Pavel Nový na České Miss: Smutné přiznání o potenci!

Video se připravuje ...

Chladný kalkul

„Naučil jsem se, že je dobrý okukovat lidi, jak se různě chovají. Je to někdy docela zajímavý. Někdy si to vyfotím, takže díky chytrému telefonu mám úžasné fotky z metra. Různé typy lidi. Baví mě to sledovat,“ přiznal herec a hvězda komedie století S tebou mě baví svět bez okolků na novinářské projekci filmu Léto patří rebelům. „Do rolí se nevciťuji, jen o nich chladně uvažuji. Takže jo, občas si vzpomenu na lidi z metra a řeknu si – hergot, tohle je ta baba!“

Vykoušu se z toho

Spanilé jízdy městskou hromadnou dopravou, vzhledem k tomu, že před lety prodělal smrtící západonilskou horečku, nejsou teď pro něj zrovna to nejbezpečnější. Riziko nakažení koronavirem si ale nepřipouští. „Proč bych se měl bát nějaký nemoci? Já už byl mrtvej, a taky od viru. Vím, jaký je to svinstvo, ale že bych se bál? Ne! Čeho?! Buď mě to potká a vykoušu se z toho, nebo ne,“ řekl drsně. „Spoléhám na sebe a svou vypěstovanou imunitu a způsob života. Bydlím na vesnici, tam to moc nekoluje, do Prahy jezdím jen vydělávat prachy,“ přiznal Nový.

Otužilecká party v Šošůvce: V hlavní roli Pavel Nový, dočkal se i křtu...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.