Šokující pravda Bočanové: Důvod, proč odmítla kšefty snů?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šokující pravda Bočanové: Důvod, proč odmítla kšefty snů?!

Z dcery Mahuleny Bočanové Márinky vyrostla pohledná mladá slečna!
Z dcery Mahuleny Bočanové Márinky vyrostla pohledná mladá slečna! (instagram)

Ačkoliv se objevovala ve velkých filmových rolích už od dětství, přesto pro ni nikdy nebyla práce na úplně prvním místě. Dokonce dokázala odmítnout spoustu krásných filmových i seriálových rolí. Jaký k tomu měla důvod, když by za takové nabídky jiné „vraždily“?

Mahulena Bočanová (52) týdeníku Sedmička svěřila, že se tak dělo kvůli její dceři Márince, která oslavila už osmnácté narozeniny. Právě z toho důvodu se na dlouhé roky vzdala práce, v českém filmu se neobjevila déle než jedenáct let. Přitom mohla. Teď se ovšem rozhodla pro změnu. Nejdříve vzala roli v nekonečném seriálu Ordinace, diváci ji navíc uvidí i v celovečerním filmu Ženská pomsta.

„Napsal mi mailem pan režisér Rapoš a napsal to tak hrozně hezky, že by byl rád, kdybychom se dohodli. On je pro mě ikona! Jeho Fontánu pre Zuzanu jsem milovala,“ uvedla pro týdeník SEDMIČKA Bočanová, která dodala, co mu odpověděla. Řekla prý:  „Pane režisére, s vámi kdykoli cokoli, zadarmo. Pro vás odskáču film po jedné noze, když to po mně budete chtít. Mně je potěšením, že jste si mě vybral,“ promluvila vtipně Mahulena o nové roli pro uvedený časopis s tím, že si ji získala i celá herecká partička. 

Na závěr přidala vysvětlení, proč se filmovým rolím vyhýbala: „Já nabídky většinou odmítám, a to z technických důvodů, protože si nemůžu dovolit nebýt třeba čtyři měsíce doma. Když dostanete velikánskou roli, znamená to, že jste minimálně dvacet dnů z měsíce mimo domov, což v mém případě nejde, protože mám dceru, která mě potřebuje,“ uzavřela.

Na video s Mahulenou Bočanovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
10. 4. 2020 • 15:28

Kvůli dcerřině nemoci přišla o kus osobního života i kariéry. Je ale pravda, že to platí úplně o všech rodičích, které postihlo podobné neštěstí. A nikdo se o nich nikdy nedozví. Svět není fér, ale tak to už prostě je.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.