Mahulena Bočanová (52): POPRVÉ O DĚSNÉM VZTAHU S MÁMOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mahulena Bočanová (52): POPRVÉ O DĚSNÉM VZTAHU S MÁMOU

Mahulena zdědila některé rysy po matce.
Mahulena zdědila některé rysy po matce. (Foto Aha! – Roman Souček, archiv FTV Prima, ara)

 Byla to typická »tátova holka«. Vztahy s matkou měla Mahulena Bočanová (52) odmala tak říkajíc na ostří nože. Vyvrcholilo to tím, že ji těsně před zkouškou z dospělosti vyhodila z bytu! Spojila je až matčina nemoc. To už ale bylo pozdě...

Herečka spíše inklinovala ke svému otci, architektu Janu Bočanovi (†73). Přestože s matkou nikdy neměla dobré vztahy, po rozvodu rodičů s ní Mahulena zůstala bydlet v obrovském nedodělaném domě, který musely následně prodat. „Já jsem žila chvíli s mámou v Dejvicích, ale hádaly jsme se strašně, tak mě před maturitou vyhodila. No a já jsem šla!“ vzpomíná Bočanová. „Pak jsem jí hodila do schránky maturitní vízo se samými jedničkami,“ prozradila pobaveně Mahulena.

Umřela jí v ruce
Ke své matce nemohla dlouho najít cestu. Zlom nastal, až když onemocněla rakovinou prsu. „Ona se tak strašně bála doktorů, nechtěla chodit na kontroly, a když přišla, bylo už pozdě,“ svěřila se Bočanová. Chvilku to sice vypadalo s matčiným zdravím nadějně, pak to vzalo rychlý spád. „Jela jsem tenkrát pro mamču do nemocnice a ani mi nedošlo, proč ji vlastně pouštějí. A vlastně po cestě domů mi umřela v ruce,“ popsala Mahulena. Ještě dnes se při vzpomínce neubrání slzám. „Strašně mi chybí. Za dost věcí bych se jí dnes ráda omluvila, ale už není šance,“ přiznala Mahulena ve své včerejší 13. komnatě na ČT1.

Zůstala sama
Matka podlehla zákeřné nemoci krátce před hereččinou první svatbou s Martinem Svobodou (49). Milovaný tatínek ji opustil krátce poté, co se rozešla s druhým manželem Viktorem Mrázem (55). „Najednou jsem neměla nikoho. A ten pocit, že budete, na celé planetě sám byl hrozný,“ dodala Bočanová, která je dnes sama matkou osmnáctileté dcery Márinky.

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
17. 11. 2019 • 18:26

... Bočanová musela být pořádne kvítko , když jí matka vyhodila z bytu !

picoda
16. 11. 2019 • 20:00

Neni to pokazde jen dcera ( nebo syn ) co maji spatny kontakt s matkou. Matka, ktera si " nevybuduje " kontakt se svoji dcerou, tezko si pak ty dve mohou rozumet.Vim to ze zkusenosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.