Libuše Švormová (84) v Ordinaci jako pacientka: Vystrašila ji role! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Libuše Švormová (84) v Ordinaci jako pacientka: Vystrašila ji role!

Libuše Švormová
Libuše Švormová (Profimedia, Reuters)

I když se Libuše Švormová (84) těší dobrému zdraví, v Ordinaci v růžové zahradě 2 si zahrála pacientku, kterou čeká operace. Z té má i sama herečka pořádně nahnáno, člen rodiny totiž na následky zákroku zemřel.

„Přiznám se, že pacientky všeobecně nehraju moc ráda, protože ve svém životě nerada pacientkou jsem,“ sdělila Aha! herečka, která je často obsazována do rolí poměrně nesympatických žen. To však není případ její postavy v kamenické nemocnici. Bývalá učitelka Záhorská je velmi přátelská. Žije však sama doma a zlomila si nohu v krčku. „Naštěstí jsem to sama nezažila, ale dost se toho bojím. Moje babička na to totiž zemřela, tedy na následky operace. Dostala zápal plic,” svěřila, proč má právě z tohoto zákroku strach.

„Já se držím. Jsem na sebe opatrná. Naposledy jsem měla zlomenou nohu před dvaceti lety,“ řekla Švormová, kterou diváci nevidí v seriálu rozhodně naposledy. „Paní učitelka Záhorská se ještě na obrazovky vrátí, a to dokonce i jako chodící. Mám z toho velkou radost,“ dodala Švormová. Jak se sestřičce Radce neboli Aničce Slováčkové podaří šikovnou lstí zajistit paní učitelce dřívější operaci, se diváci mohou podívat už dnes ve 20.20 hod. na Nově.

Libuše Švormová: S Drbohlavovou odchází kus divadelní historie.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.