Nárožný, Konvalinková a spol: Pitka před představením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nárožný, Konvalinková a spol: Pitka před představením!

Švormová s Nárožným se nenechali dlouho přemlouvat
Švormová s Nárožným se nenechali dlouho přemlouvat (Foto showpix.cz, archiv Letní scéna Harfa)

Ty tedy umějí žít. Místo toho, aby si opakovali texty, tak se v horkém letním večeru svlažili bublinkami. Ostřílení herci Naďa Konvalinková (68), Libuše Švormová (83)a Petr Nárožný (81) si těsně před představením udělali soukromý mejdan. 

Uvnitř bylo nedýchatelno, tak se radši uvelebili venku a posedali si kolem malého stolu u Letní scény na Harfě. Mezi lahvemi s vodou se objevila i lahvinka italského šumivého vína a skleničky. Petru Nárožnému se do nalévání ale moc nemělo. Pohotově to za něj vzala Naďa Konvalinková. Podle fotoreportérů popadla lahev a postarala se o to, aby všichni přítomní měli plné sklenice.

Požitkářsky si pak se zbytkem osazenstva připíjela ještě půl hodiny před začátkem komedie Víš přece, že neslyším, když teče voda, ve které všichni účinkují. Libuše Švormová se na to nejdřív moc netvářila, když ale odcházela do šatny, měla už pusu od ucha k uchu. To jejich souputníci – Jiří Ptáčník (70) a Eva Janoušková (42) si na víno těsně před začátkem evidentně netroufali a podle všeho se drželi jen pramenité vody.  

 Naďa Konvalinková prozradila, kdo se jí dabuje nejlíp a kdo nejhůř

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.