Kaiserova exmanželka Konvalinková: Co říká na Oldovu novou lásku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kaiserova exmanželka Konvalinková: Co říká na Oldovu novou lásku?

Oldřich Kaiser má novou přítelkyni. Co na to bývalka Naďa?
Oldřich Kaiser má novou přítelkyni. Co na to bývalka Naďa? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, David Malík )

Naďa Konvalinková (62) už je sice 10 let po rozvodu s Oldřichem Kaiserem (58), ale i tak ho stále považuje za muže svého života. On ale nedávno prozradil, že se zamiloval do písničkářky Dáši Vokaté (60). Co na to jeho exmanželka, se kterou má Oldřich dceru Karolínu (30)?

Muzikantka Vokatá byla přítelkyní slavného undergroundového básníka Ivana Jirouse. Po jeho smrti začala organizovat vzpomínkové večery. Na těch se stále častěji objevoval i Kaiser. Vokatá v něm brzy našla nový talent a Oldřich jí začal doprovázet na housle a kytaru.

Během jednoho takového večera rázná písničkářka dokonce dala pěstí fanynce sápající se na Kaisera. Že by v tom už tenkrát hrála roli žárlivost? I když se herec k nové lásce přiznal teprve nyní, společně spolu žijí už půl roku. „Jako by zasáhla nějaká vyšší moc,“ řekla dokonce Vokatá Blesku.

Konvalinková nechce uvěřit

Věčně usměvavá Konvalinková přeje svému bývalému do života jenom to nejlepší a nejkrásnější, ale podle ní je vztah Kaisera a Vokaté jenom na přátelské úrovni. „Té paní si moc vážím, je to fenomenální zpěvačka. A hlavně jsem ráda, že Oldu posouvá dál a rozvíjí v něm jeden z jeho darů, a to ten hudební,“ říká.„No, ale tomu, že se jedná o vztah, moc nevěřím. Spíš si myslím, že jsou dobří přátelé…“ dodává. Sama Konvalinková přitom žádného nového přítele nepotvrdila.



Přečtěte si
john.73@...
13. 4. 2019 • 10:54

tak to je hnunej prasopes s tim kaiserem

mirkazam
28. 2. 2016 • 08:21

Něco tak hnusnýho jako je ta Vokatá,se hned tak nevidí...

6010
11. 6. 2015 • 09:05

To je dvojka. Ti se hledali, až se našli.Ale je vidět, že mnohdy na kráse vůbec nezáleží.Důležité je souznění duší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.