Oldřich Kaiser: Pletky s policií kvůli bouračce, kterou ani neviděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oldřich Kaiser: Pletky s policií kvůli bouračce, kterou ani neviděl!

Muž zákona udělal záznam, ještě Kaiserův podpis...
Muž zákona udělal záznam, ještě Kaiserův podpis... (Foto Aha! - Marek Pátek)

To nebyl příjemný začátek dne. Oldřich Kaiser (59) přišel před pár dny s přítelkyní Blankou Wernischovou k autu a nestačili se divit! Pravé zadní dveře někdo pořádně nabral. Nebylo vyhnutí, tohle musela vidět policie.

Je to k vzteku, člověk nechá auto přes noc zaparkované v centru Prahy a ráno ho skoro nepozná. Bleděmodrý francouzský mazlík musel dostat pořádnou ránu. Policii volala Blanka a Olda jí dělal aspoň morální posilu, když už nechtěl svým profláknutým hlasem muže zákona v telefonu mást.

Netrvalo to ani tak dlouho, jak by člověk čekal. Uniformovaný muž byl vlídný, vstřícný a chápající. Na místě vyplnil papíry, které Kaiser podepsal jako svědek. A mohli se s Blankou, která už s hercem sdílí i společnou domácnost v pražské Lucerně, odebrat za svými denními povinnostmi.


Jako klíště
Oldřich Kaiser se zapletl s policií před 10 lety, kdy skočil jednomu muži zákona na záda a dělal své pověstné klíště. Policista ho totiž chtěl vyprovodit z baru pražského Divadla Na zábradlí, kde už bylo dávno po zavíračce.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.