Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser: Rozvod urychlilo klíště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser: Rozvod urychlilo klíště!

Přebal knihy Herecká manželství
Přebal knihy Herecká manželství (Herecká manželství)

Jejich manželství trvalo 25 let. Přesto, když se v roce 2004 objevila zpráva, že se Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser rozvádějí, překvapilo to málokoho. Jak se píše v knize Herecká manželství, která právě vychází, rozvod urychlily Oldovy alkoholové excesy.

Ten poslední manželský se stal na konci ledna 2004. Médii proběhly fotografie, na nichž Olda visí jako klíště v klubu pražského Divadla Na Zábradlí na zádech uniformovaného policisty. Tak moc se mu nechtělo z baru domů.

„Policisté museli použít hmatů a chvatů,“ řekla tehdy policejní mluvčí, a Oldřich skončil v cele. Incidentu byla přítomna i dcera Konvalinkové a Kaisera Karolína. „Pro Naďu to byla poslední kapka k žádosti o rozvod,“ říká jedna z jejích kolegyň. Policie tenkrát navrhla Kaisera obžalovat, státní zástupce ale její návrh zamítl. Návrh Nadi, aby bylo manželství rozvedeno, ale o pár měsíců později soud vyslyšel.

Přečtěte si
ropuchaninka
9. 1. 2014 • 21:52

..tak to me moc boli---asi vsici starneme--ja si pamutuju tyhle tak krasne lidi Olda&Nada--jak jse nekdo muze tak spustit--vzdyt ona jse nemuze vejit do dveri aneb letadla--uzira se k smrti??Ale vzdyt to dokaze kazdej pani Nadenko????Ona ma ten stejnej problem s jidlem co on s chlastem---no a dcerunka---se veze v tom co pozna,vidi,a je to tam kde by to nemelo bejt----smutne---jak nevzdelani nekteri lidi jsou----

mandat
19. 11. 2013 • 08:44

KOnvalinkova po svatbe nabrala 100kg a chudak Olda zacal z toho chlastat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.