Nárožný před koncem kariéry: Obul se do svých kolegů! Tohle je nepotěší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nárožný před koncem kariéry: Obul se do svých kolegů! Tohle je nepotěší!

Petr Nárožný
Petr Nárožný (Profimedia)

Petr Nárožný (82) nedávno oznámil, že hodlá svou kariéru pověsit na hřebík. V červnu odehraje poslední představení. Kromě toho také prozradil, že  současný druh zábavy vnímá velmi negativně.

"Ano, v červnu končím. Napsali mi ještě pár představení, možná uděláme dvě besedy a rozloučím se," překvapil herec dle Sedmičky svými plány v rozhovoru pro Český rozhlas.

Nárožný vždy patřil mezi nejen skvělé herce, ale také je považován za zdatného komika. Bohužel současný humor je Nárožnému vzdálený. "Humor má vždycky své slunné terasy a páchnoucí suterény. To je svatá pravda. Já jsem se strašně těšil, když nastala revoluce, že přijde ten pravý humor, protože my jsme v televizi dělali náhradní srandu. Všechno tehdy bylo o líných údržbářích nebo mizerném instalatérovi. Říkal jsem si, že teď přijde vybroušená politická satira, jakou dělal Werich s Voskovcem. Místo toho se objevil ten nejhuňatější humor, podivná lascivita, která byla dříve nemyslitelná," uvedl bez servítků.


Jeho názor se  nezměnil ani postupem času. V současné zábavě údajně vidí jeden velmi zásadní nedostatek. "Především tomu chybí pointa. Humor bez pointy sem zavedlo mnoho lidí, kteří uváděli i České lvy. Tomuhle já nerozumím, humor bez pointy jsem nepochopil," dodal Nárožný dle Sedmičky.

Nárožný rozesmával na pohřbu Zindulky (†86): Prozradil ale tajemství jeho nemoci.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jizerka47
1. 6. 2020 • 09:47

Hlavne Particka,neco otresneho,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.