Legendární Nárožný - Smutná zpráva: Končím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Legendární Nárožný - Smutná zpráva: Končím!

Petr Nárožný
Petr Nárožný (Ladislav Křivan)

Tvrdí, že jedinou pořádnou brzdou stáří je práce, povinnosti a denní režim. Jenomže jedním dechem dodává, že co nevidět skončí. Neuvěřitelná herecká kariéra Petra Nárožného (81) se nachýlila ke konci, v červnu odehraje poslední představení.

Oznámil, že je na čase se rozloučit v Činoherním klubu a moderátorce Lucii Výborné poklesla čelist. Rozmlouvali spolu v jejím rozhlasovém rozhovoru po deváté ranní na Radiožurnálu. A pak ještě chvíli po skončení pořadu zůstali sedět, jen tak se povídalo, a tak se mimochodem svěřil. „Ano, v červnu končím. Napsali mi ještě pár představení, možná uděláme dvě besedy a rozloučím se.“

Člověk ty mladý se*e

Pak tedy respekt, kdo takhle elegantně umí zavřít dveře, to je frajer. Soudnost nade vše! „Starý lidi mají tendenci trošku kázat. Všude byli, všechno vědí a mladý to může otravovat. I když máte pravdu. Vy to říkáte furt dokola a ono je to, lidově řečeno, se*e.“ Petr Nárožný, skvělý vypravěč, představitel akurátních, popletených i prchlivých figurek přiznává pedantickou letoru i v soukromí. A ve studiu se rozmluvil, jak je to s ním někdy těžké, nicméně bavil Lucii Výbornou i techniky v režii.

Noční dálnice? Otrava!

Nárožný bude hrát dál zájezdová představení, ale i tady chce brzdit. „Chci si zařídit trošku jinak život, jestli nepřijde nějaká fatální diagnóza, jak říká moje žena.“ Účinkuje v šesti představeních, v pěti nesleze z jeviště. Je v úžasné kondici, ale zoufale ho nebaví cesty zpět do Prahy. V Ostravě, Bratislavě, Františkových Lázních, Karviné, všude hraje rád, ale ty návraty v noci... „Přes den si čtu, mám výhodu, že při čtení v autě nezvracím. Ale noční přejezdy jsou otrava."

Celý článek najdete v tištěné verzi Nedělního Aha!

Nárožný rozesmával na pohřbu Zindulky (†86): Prozradil ale tajemství jeho nemoci

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
mbmb
17. 3. 2020 • 08:44

Čím je starší tím je lepší,elegantní čistý dobře oblečený pan.Simek mu dal takovou roli Kašpara to mu ublížilo. V těch 80. Letech šišlající zoufalec v meruňkové košili a tesilovem obleku hruza

rannirosa
16. 3. 2020 • 22:27

Muj velice oblibeny herec.

Uivatel_5412337
15. 3. 2020 • 20:08

Hledám sex bez závazku. Připraven na jakýkoli experiment, čeká na vás na > www.GetMeets.com

josefvyskoc
15. 3. 2020 • 09:33

zamrazi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.