Nejstarší britská dvojčata (95) radí: Na dlouhověkost platí pivo a sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejstarší britská dvojčata (95) radí: Na dlouhověkost platí pivo a sex!

Doris a Lilian (95) jsou britskou mediální senzací.
Doris a Lilian (95) jsou britskou mediální senzací. (Foto Facebook)

Dvojvaječná dvojčata Doris Hobdayová a Lilian Coxová (95) jsou i ve vysokém věku plné elánu. Když jim teď zavolali z televizní ranní show Good Morning Britain, životními moudry odrovnaly moderátory i spoustu diváků.

Na otázku, jaké je tajemství jejich dlouhověkosti, přišla nečekaná odpověď: „Spousta sexu!“ hbitě odvětila Lilian. Jenže by muselo být s kým. Oba jejich manželé jsou po smrti, a tak Lilian aspoň platonicky obdivuje britského drsného herce Jasona Stathama (52, série Rychle a zběsile). „Jednu noc s ním a zemřu šťastná!“ Jeho fotografie prý zdobí její toaletní stolek. A když už ne sex, tak si dámy aspoň užívají pivo Guinness. V době pandemie si je z jejich seniorských garsonek vzala domů Lilianina dcera. Kvůli ochranným opatřením už se ale trochu nudí. Místo vstávání v sedm vyspávají i do jedenácti, přečtou si noviny, pak se přes internet spojí s rodinou. A nejen to: na Facebook nahrávají vtipná videa, od vaření a nakupování až třeba po recenzi posledního Stathamova filmu; některá si pustilo i přes 30 tisíc diváků. Podle Lilianiny dcery Kelly patří dvojčata mezi nejstarší osobnosti, které mají na Facebooku vlastní stránku.

Víte, že...
...zatímco Lilian má 13 vnoučat a 19 pravnoučat, Doris s manželem (byli spolu 65 let!) neměli ani jedno dítě?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.