Válka Farne a Třeštíkové: Spisovatelka vzteky bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka Farne a Třeštíkové: Spisovatelka vzteky bez sebe!

Ewa Farna nepotěšila fanoušky i Třeštíkovou.
Ewa Farna nepotěšila fanoušky i Třeštíkovou. (Blesk)

Mnoho lidí se rozhodlo sdílet text s tím, že lidstvo si koronavirus vlastně zasloužilo za to, jak se chovalo mnoho let k přírodě a dá se říci, že tento text hlásá i to, že je dobře, že slabí a staří lidé umírají a uvolní tak místo pro nový život. Mezi osoby, které sdílely toto moudro, patří i zpěvačka Ewa Farna (26). Tu následně zkritizovalo několik jejích fanoušků a pustila se do ní i spisovatelka Radka Třeštíková (38).

„Pokaždé, když tohle někdo nasdílí, tak si položím otázku: Opravdu si zaslouží staří, slabí a nemocní lidé zemřít? Opravdu potřebují dostat lidi, kteří na tom byli finančně špatně, další těžkou ránu? Opravdu? Tyhle poučné řeči se píšou tak snadno, když se nám zdá, že je to ještě daleko, když se nás ta tragédie osobně netýká… Neznám nikoho, kdo si zaslouží, aby mu selhaly plíce. To lidstvo, to jsme i my! Naše babičky, dědečci, rodiče, sourozenci, kamarádi. Já myslím, že si to nezaslouží nikdo, a že nikdo z těch, koho se to dotkne, to nepotřeboval,“ vztekala se podle Blesku na sociální síti Třeštíková.

„Pandemii nezlehčuju, nemyslím si, že by se nás to netýkalo - naopak se ukazuje, že se týká úplně všech a že jsme všichni před Bohem stejní… Paní úřednice, holka po porodu, co nespravedlivě zemřela, nebo nakažený Tom Hanks, je to prostě jedno, týká se to všech stejně. Není to nic komfortního ani hezkého, jen se snažím na to pohlédnout z různých úhlů. Kouknout na chod světa nejen skrze percepci nás jako lidí, ale skrze přírodu, pro kterou jsme jako lidi jednou ze součástí. Je to jen ukázka toho, že všechny naše činy mají i své následky. Jako lidi se často prostě nechováme hezky k přírodě, ale ani sami k sobě. A o tom je ta zpráva, o uvědomění,“ hájila se Ewa Farna. Třeštíkovou však ani tato slova nepotěšila a její reakce byla rychlá a drsná.

„Tohle může opravdu napsat jen ten, koho se to osobně zatím nijak nedotklo, pochybuju, že by s tím souhlasil někdo, komu na koronavirus zemřel blízký příbuzný. Bral by to tak, že se nechoval hezky k přírodě a k ostatním, a to má za to? Podle mě je tohle zobecnění na ‚lidstvo‘ nešťastné a neempatické vůči obětem a poškozeným,“ dodala známá spisovatelka.

Řepkův dopis z vězení je podle fanoušků podvod! A na Farnou zaútočil hacker!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
30. 5. 2020 • 12:05

To „střevo” také bude jednou staré a určitě by se jí hrozně líbilo, kdyby něco takového podobné jí si přálo, aby už umřela a uvolnila místo pro nový život. Určitě si také přeje, už aby jí vymřeli staří členové její rodiny, aby jí udělali místo!

vemenozmojistary
27. 3. 2020 • 18:40

Farna je primitivní debil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.