Fotograf Třeštík o ženě Radce: Po tomhle věděl, že ji chce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Fotograf Třeštík o ženě Radce: Po tomhle věděl, že ji chce!

Radka Třeštíková s manželem
Radka Třeštíková s manželem (Instagram)

Syn známé dokumentaristky Heleny Třeštíkové (71) a manžel spisovatelky Radky Třeštíkové (39), která zazářila v soutěži StarDance, Tomáš Třeštík (42) napsal autobiografii, ve které kromě práce a rodiny popisuje i jeho začátky s autorkou oblíbené knihy Bábovky. Šlo o lásku na první pohled?

„Radku jsem si vzal poměrně brzo. Teda starej jsem na svatbu byl už dost, ale ji jsem znal celkem krátce. Byl jsem trošku rozmlácenej z předchozího vztahu, unavenej z táhlýho rozchodu a nechtěl jsem bejt sám. Nikdy jsem bejt sám moc neuměl… Napsala mi sama od sebe na Facebooku, žádný překlepy, četla, psala blog, právnička. Krásná, chytrá a šikovná holka, co uběhla půlmaraton, a ještě jí to u toho slušelo. Když jsem viděl fotku, jak se před během protahuje u mostu někde v Ústí nad Labem, se závodním číslem připlým přes prsa, měl jsem jasno,“ napsal podle super.cz Třeštík o jeho začátcích s nynější manželkou Radkou Třeštíkovou.

Radka Třeštíková na premiéře Bábovek: Ten film si užít nedokážu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.