Skandální soukromí Janečkové: Ztráta dítěte nevěry nezastavila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální soukromí Janečkové: Ztráta dítěte nevěry manžela nezastavila

Ukázky z dokumentu o Ester Janečkové
Ukázky z dokumentu o Ester Janečkové (Česká televize)

Dokumentarista Helena Třeštíková (71) vypustila do světa další časosběrný dokument. Tentokrát však diváci mají možnost sledovat příběh osoby jim dobře známé. Moderátorka Ester Janečková (48) dokumentaristce odhalila svá největší trápení.

Pokud znáte dokument Katka nebo Mallory, pak je vám práce Heleny Třeštíkové dobře známá. Léta natáčení, rozhovorů, vzpomínek i těžkých chvil vyobrazujících život jednoho člověka. Nyní mají diváci možnost nahlédnout do soukromí moderátorky Ester Janečkové již z dob, kdy maturovala na střední zdravotnické škole.

Janečková, která nedávno přišla o milovanou maminku, za svůj život zakusila hned několik trápení. Ta obzvlášť velká zažila během manželství s chirurgem Zdeňkem Janečkem. „Měla jsem velký strach, jestli dokážu být manželkou a matkou. Viděla jsem doma, že to není tak jednoduché, protože jsem vyrůstala jen s maminkou,“ prozradila Ester Třeštíkové.

Smutná Agáta na Vánoce s dcerkou nebude! A Ester musí odmítat hosty na pohřeb mámy

Video se připravuje ...

První větší krize nastala v roce 2010, kdy se manžel začal vídat s jinou ženou. „Slíbil mi, že se slečnou nebude v kontaktu, a pak to porušil. Před Vánoci se rozhodl, že odchází. Dětem oznámil, že má jinou paní radši než mě,“ přiznala Ester, jak píše deník Blesk.

Radikální změna Míši Kuklové bojující s rakovinou. A Ester Janečková hledá dceru!

Video se připravuje ...

Po chvíli se ale k sobě vrátili a počali nejmladší dceru Sáru (9). Další těhotenství je stmelilo ještě více, a to když Ester musela v pokročilém stádiu porodit mrtvou holčičku. Přesto manžel svou touhu po jiným ženách neuhasil, a rozhodl se proto chodit na psychoterapii.

 



Přečtěte si
jity
15. 1. 2021 • 12:45

Ester potkalo v životě to nejhorší, dívat se na mrtvé dítě. Přestože má tři ta čtvrtá ji bude vždycky chybět.

Alva
15. 1. 2021 • 10:19

Dokumenty p.Treštikove mám moc ráda, ten první byl lepší, já p. Ester nemusím, na Poštu se nedívám, nesnáším ten její pohled, který na mně působí hrozně, asi jako "mouchy sežerte si mne" a ještě jak na pohřbu, ovšem každý má kostlivce ve skříni a záleží na něm, jak jej přijme, ovšem nechápu, když jsem viděla jejího manžela, jak si mohl najít ještě milenky, já bych si ho ani nevšimla a v tom obleku jak tancoval s tou patkou na hlavě.....,asi to.u nerozumím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.