Ester Janečková: Po smrti mámy... DALŠÍ NEČEKANÁ RÁNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ester Janečková: Po smrti mámy... DALŠÍ NEČEKANÁ RÁNA!

Tohle by určitě nepřála ani svému největší nepříteli! Moderátorce Pošty pro tebe Ester Janečkové zemřela v pátek maminka Marie Rút Křížová (†84) a včera pak vyšlo najevo, že sama Ester bojuje už několik dní s koronavirem. Musela proto zrušit pracovní závazky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pooomeranc
08. 12. 2020 22:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mejlika
07. 12. 2020 12:37

Píšete oba hlouposti Nikdo z herců a jiných známých lidí nemá tu "potřebu ventilovat" svoje problémy v bulváru! To jste tak hloupá aveneto, že nechápete, že to vše "dělá" bulvár? Myslíte, že by čtenáře zajímal titulek, že třeba nějaké pí. Novákové někdo zemřel, nebo, že Alois Pospíšil si zlomil nohu??? Bulvár má svoje špehy všude a tak se dozvídá hlavně v nemocnicích, nebo v ulici, kde známí lidé bydlí různé drby, ať ty smutné, tak hlavně lhavé .. aby prostě zaujal čtenáře.
Co se týká mbmb .. tak nevidím, že by byla pí.Janečková nudná a nevkusná! Naopak velmi dobře dělá Poštu pro tebe, atd. ...takže si ty vaše blbé kecy pište na svoji rodinu a nepomlouvejte normální, slušné lidi!!!

aveneta
07. 12. 2020 08:12

Ester je s těch co potřebují své problémy ventilovat na mediích....to, že jí umřela matka, která se dožila hezkého věku čeká každého...jsme smrtelníci, nikdo tu nebude nebude navždy. S tím se musí vyrovnat každý sám ve své rodině a uchovat si památku ve svém srdci nikoliv v bulváru, ale toto rádoby "celebrity" často dělají....k tomu lze říci jen dvě životní pravidla sice drsná, ale totálně pravdivá !!!
Každého *** smrdí a každý půjde tzv. do krechtu a to bez rozdílu postavení, peněz....to je život

mbmb
07. 12. 2020 07:00

nudna nevkusna zdravotni sestra na kterou nelze koukat ma z TV zlaty dul.Neuveritelna drzost ,protoze fagani zabiraji mista vsem. Ani Einstein nema sanci,cz vladnou nymandi ,vrazi, zlodeji napr. clanek o Kajinkovi, Vemo­lovi,­alko­holi­kovi B.Sl­ezac­kovi­.Polo­vina tech fracku ma nakoupene tituly a pak k nim mista.Pozametane cesticky ,bytecky i zamestnani nejlepe v politice viz Stropnicky a jeho baba anebo chlap

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.