Dojemná slova Janečkové o posledních dnech maminky (†84): TO RVE SRDCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dojemná slova Janečkové o posledních dnech maminky (†84): TO RVE SRDCE!

Ester Janečková
Ester Janečková (Blesk - Marek Pátek)

Až čtyři dny po smrti své maminky – bývalé mluvčí Charty 77 Marie Rút Křížové (†84) - dokázala o její ztrátě promluvit! Ester Janečková (47), která v minulých dnech sama bojovala s onemocněním covid-19, prozradila, že byla přímo u maminčina odcházení.

„Zvlášť ty poslední dny to bylo velmi intenzivní a já toho mohla mámě říct víc než za celý život. Jako kdyby se naše role obrátily,“ rozepsala se v prohlášení na sociálních sítích.

Teď už tančí

„Hladila jsem ji a zpívala ukolébavky, které ona zpívávala mně. Jako kdybych byla svědkem porodu pro nový život. Zažila jsem, jak odcházela klidná, smířená a plná víry. Ještě před smrtí mi vstoupila do snu a díky němu vím, že teď už tančí,“ napsala Janečková.

Ester Janečková: Výroky paní Jochové se mě dotkly

Video se připravuje ...

Díky za lásku

Její maminka byla už několik měsíců v péči sociálních pracovníků. „Moc děkuju Hospici Dobrý pastýř v Čerčanech, za lásku a něhu, se kterou o mámu pečovali. A za to, že jsme mohli být s ní,“ upřesnila moderátorka Pošty pro tebe a také poledního pořadu Sama doma.

Boj za všechny

Moje máma byla nejstatečnější žena, co znám. Nebylo to vždy úplně jednoduché, protože ona nebyla tou mámou, kvočnou, co bojuje především za svoje děti. Bojovala za všechny a já občas žárlila. Ale hlavně jsem na ni byla a vždy budu nesmírně pyšná. A to je krásný pocit, být hrdá na svou mámu,“ uzavřela emotivní zpověď o své mamince a výrazné osobnosti české kultury.

Zrušila adventní koncert

Kvůli smrti maminky, ale i doléčování covidu-19, zrušila Janečková minulou neděli svoji účast na dalším adventním koncertu České televize. Zaskočila za ní kolegyně z pořadu Sama doma Martina Vrbová (49).

Ester Janečková: Moje sestra je lesba! Tak proč se synovec (†14) kvůli homosexualitě oběsil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.