Exmoderátorka Událostí Aneta Savarová: Tatínek bojuje o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Exmoderátorka Událostí Aneta Savarová: Tatínek bojuje o život

Aneta Savarová
Aneta Savarová (Reprofoto ČT)

Je strachy bez sebe! Milovaný tatínek Anety Savarové (34) bojuje o život v umělém spánku a kvůli nařízení spojeném s pandemií koronaviru ho nemůže ani navštívit. Oporou bývalé moderátorce Událostí je tak alespoň její manžel, movitý podnikatel Patrik Flaišinger (48), se kterým má tříletého syna.

Otec Savarové leží Uherskohradišťské nemocnici, kde moderátorka přišla na svět. „Můj drahý tatínek bojuje o život. Je v umělém spánku na ARO a jeho stav je velmi vážný,“ začala svůj příspěvek na sociální síti. „Skvělý pedagog, obětavý tatínek a dědeček. Vždycky tady byl pro rodinu, připraven pomoci, kdykoliv bylo potřeba. O to víc mě mrzí, že ho v těchto těžkých chvílích nemůžeme navštívit a podpořit...“ doplnila smutně brunetka.

Pochvala

„Ráda bych alespoň touto cestou poděkovala zaměstnancům covidového oddělení, JIP a ARO za neuvěřitelné pracovní nasazení a skvělou péči. Velmi si vašeho přístupu vážím,“ vychválila nemocnici. V myšlenkách je teď jen se svým otcem: „Tati, prosím, nevzdávej to!!!“

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...

Konec v ČT

Savarová v roce 2015 potichoučku zmizela z obrazovky. O důvodech se ale příliš nemluvilo. Podle České televize byla dočasně uvolněna na vlastní žádost ze zdravotních důvodů.

Rozvod a rychlá svatba

Rok po odchodu z televize se v červenci 2016 rozvedla s kontroverzním podnikatelem Janem Harangozzem (54), kterého si tajně vzala. Ke vztahu s mužem, kterého mimo jiné stíhali v kauze tzv. konkurzní mafie bývalého ústeckého soudce Jiřího Berky, se Savarová nikdy moc nechtěla znát a ani nenosila snubní prstýnek. Čtyři měsíce po rozvodu jí kroužek navlékl král kasin Patrik Flaišinger.

Linda Bartošová: Misska, která odešla dělat zprávy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
19argo
3. 2. 2021 • 01:56

Tak to je perfektní zpráva,blbka brečí za fotrem,který jí od mala znásilňoval a její dement manžel to jen schvaluje,fakt dobrý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.