Náhrada za Písařovicovou: Zpravodajský tým doplní známá tvář z ČT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Náhrada za Písařovicovou: Zpravodajský tým doplní známá tvář z ČT

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (Reprofoto ČT)

Najít náhradu za jednu z nejvíce výrazných tváří zpravodajského týmu České televize se mohlo zdát velice náročné, přesto byla následovnice Daniely Písařovicové (42) již oznámena. Novou posilou hlavních Událostí se stane Jana Peroutková (30).

Ta pro mnohé diváky není zcela neznámou volbou, jelikož se v hlavní zpravodajské relaci spolu s Lindou Bartošovou objevuje již od podzimu letošního roku, kdy hlavní zpravodajský tým posílily kvůli karanténě jednoho z kolegů. Nyní již v této partě zůstane natrvalo

Moderátorka Daniela Písařovicová (42) se po 16 letech rozhodla ukončit své působení v České televizi. V té moderovala hlavní zpravodajskou relaci Události, vysílala v živých přenosech či moderovala velké televizní pořady-tím úplně posledním byl Sportovec roku 2020.

.Vánoční Bez urážky Zuzany Bubílkové: Babiš šéfem přes očkování? A dluhopisy pod stromečkem… 

Video se připravuje ...

V České televizi Peroutková působí od roku 2012, kdy do ní nastoupila ještě při svém studiu sociologie jako asistentka editora Událostí. Poté začala dělat i živé vstupy, a to především z Poslanecké sněmovny či volebních štábů. Nakonec zakotvila na stanici ČT24, kde moderovala Interview ČT24 či blok 90‘. Volba České televize nabídnout ji tento post je tak zcela pochopitelná.

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.