Moderátorka TV Nova Svoboda: Sexy hazard v Dubaji | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátorka TV Nova Svoboda: Sexy hazard v Dubaji

Svůdné tělo dvojnásobná máma vystavila u bazénu. Zadeček vystrkovala kousek od slavné plachtenice – hotelu Burdž al-Arab.
Svůdné tělo dvojnásobná máma vystavila u bazénu. Zadeček vystrkovala kousek od slavné plachtenice – hotelu Burdž al-Arab. (foto Instagram)

Někteří moderátoři se bojí jezdit i metrem, aby do zpravodajství nezavlekli covid-19. Sexy moderátorka Petra Svoboda (37) hodila strach za hlavu a odjela načerpat vitamin D do Dubaje. Byť ji museli testovat horem dolem.

Koupit si letenku, zabalit kufr a vyrazit k moři. Před rokem by to takhle jednoduché bylo, teď se ovšem musela ještě nechat otestovat na koronavirus, a to s platností 96 hodin před odletem. Další ji pak čeká po příletu. „Cestovaní je život. Zdravím z Dubaje! PS: Všechna bezpečnostní pravidla a zdravotní opatření dodržena,“ vzkazovala od moře Petra, která se na obrazovku vrátila téměř po roce mateřské dovolené. Podle informací Aha! ji ve zpravodajství nic nezakazovali. „Řídíme se platnými vládními opatřeními,“ řekl Aha! za Novu PR koordinátor Vojtěch Boháček. Před návratem domů se tak musí znovu nechat otestovat, pokud nebude chtít zůstávat v karanténě. Na dovolené byla s manželem Ondřejem Křivkou (33) a dětmi.

Sexy moderátorka Svoboda přibírá! Co to prý způsobilo?

Video se připravuje ...

Petra Svoboda: Po koronaviru už jsem se těšila na první akci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.