Moderátorka Písařovicová: Policejní ochrana kvůli šílenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Daniela Písařovicová: Policejní ochrana kvůli šílenci!

Daniela Písařovicová se dojemně loučila v ČT.
Daniela Písařovicová se dojemně loučila v ČT. (Reprofoto Česká televize)

Na moderování v České televizi, kde pracovala 16 let, nebylo zdánlivě nic nebezpečného. Daniela Písařovicová (42) o tom ví ale svoje. Před 6 lety ji policisté museli doprovázet úplně všude, včetně schůzky s kamarádkou. V patách měla totiž šílence.

Den před loňským Silvestrem jí naposledy zabíraly kamery Událostí. Byť moderovala i prestižní předvolební debaty, rozhodla se změnit svůj život, odejít a přijmout nabídku od DVTV. Práci ve veřejnoprávní televizi měla ráda, kromě toho, že jí požírala soukromý život, ale měla kvůli ní i velké nepříjemnosti.

Nervově vyřízená

„Mám i špatnou zkušenost. Před šesti lety si mě za svůj cíl vybral stalker, což bylo zlé. Potřebovala jsem policejní ochranu, protože nikdo netušil, nakolik je nebezpečný. Psal mi emaily, ze kterých jsem byla nervově vyřízená,“ přiznala v Reportérovi. Za jeden den jí do schránky naskákalo i sedmdesát výhrůžných mailů, všechny ze stejné adresy. Proto raději kontaktovala policii a podala trestní oznámení.

Byl pomatený

Dotyčný v tom ale uměl chodit. „Pro policii by bylo lepší, kdyby tam stálo něco jako já tě zabiju, ale autor formuloval šikovněji, dejme tomu takhle: Přál bych si, abyste pochcípaly ty i celá tvoje rodina. Policie pána brzy odhalila a ukázalo se, že je dost pomatený a mě si vybral spíš jen náhodou,“ vysvětlila s tím, že si ji vyhlídl v televizi, protože prý měla hezké nohy.

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...

Dostala pepřák

„Policie ale přišla na zarážející okolnost – totiž že ten pán kdysi bydlel v mojí ulici na Praze 3, a tak jsme si nebyli jistí, jestli mě nemá vyhlídnutou i v reálu. Na uvalení vazby jeho čin nebyl, a právě proto jsem vyfasovala ochranu,“ dodala. Jakmile tak vytáhla paty z domu – třeba za kamarádkami do vinárny – odváděl ji a doprovázel policista. K tomu dostala i pepřák. Muž nakonec potrestaný nijak zvlášť nebyl – šel totiž dobrovolně na léčení a ze všeho vyváznul.

Proč jsem odešla z ČT?

Ze života nemám vůbec nic Dát výpověď Danielu prý napadlo už před rokem a čtvrt. Nakonec ji ale podala chvíli po volební superdebatě, kterou přitom uváděla bravurně. Uvnitř se ale necítila vůbec dobře. „Když mi začal blok volna, prvních pět dní jsem fungovala tak, že jsem se ráno probudila, najedla a hned šla znovu spát. V červnu, kdy se už dalo kamkoliv chodit, jsem si sice domlouvala různá setkávání s kamarády na kávě, ale ta jsem pak – kvůli nedostatku energie – rušila. Došlo mi, že ze života nemám vůbec nic,“ svěřila se s tím, že konzultovala vše i psycholožkou, s níž se pravidelně setkává jednou za dva měsíce. Teď by ráda zvolnila, zlepšila svůj osobní život a našla si i partnera.

Vánoční Bez urážky Zuzany Bubílkové: Babiš šéfem přes očkování? A dluhopisy pod stromečkem…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
20. 1. 2021 • 08:53

Presne. Nechapu tu hysterii kolem profesne prumerne, nijak vzhledne dvoumetrove damy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.