Kraus »vytáhl« z Písařovicové, jak to má s chlapy! To je PROBLÉM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Kraus »vytáhl« z Písařovicové, jak to má s chlapy! Tohle je PROBLÉM

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (Archiv Mojí psychologie)

Moderátorka Daniela Písařovicová (42) není zvyklá sdělovat veřejnosti detaily ze svého soukromého života, v Show Jana Krause však učinila výjimku. Herci a moderátorovi prozradila, jak vidí svého ideálního muže, či jak naopak muži vidí ji.

Půvabná moderátorka přiznala, že vzhledem k tvrdému přístupu k sobě samé se na muže dívá stejně nekompromisně. „Co se mužů týče, jsem vybíravá. Nemám moc kritérií, ale jsem celoživotně přísná sama na sebe, tím pádem i na svého partnera,“ přiznala Písařovicová a rovnou dodala, že u mužů bude zřejmě muset z nějakých nároků slevit.  

Představu o perfektním muži nicméně má. „Třeba by se mi líbilo, kdyby byl vedle mě muž, který je vtipný. Zároveň by bylo fajn, kdyby nebyl ženatý,“ s úsměvem podotkla moderátorka.

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...

Sama však muže často uvádí do rozpaků, a to především díky své výšce, což se jí stává nejen v soukromém životě, ale i v tom pracovním. „Zažila jsem to mnohokrát ve vysílání. Vedle mě nechtěli chlapci moc vysílat, protože jsem vždycky byla vyšší než ostatní. Snad jen s výjimkou Michala Kubala,“ přiznala Písařovicová. Během zpovídání hostů se jí zase snaží hosté z mužských řad zalichotit, což pochopitelně každou ženu potěší, ale jako profesionálka s neutrálním přístupem na sobě nedá nic znát.

Koukalová o drsném rozvodu: Dlouho jsem měla zavřené oči! A Mádl vyběhl s bývalkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.