Písařovicová se tetelí blahem: NOVÝ CHLAP? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Písařovicová a Brzobohatý! Oba lásku zatloukají

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (archiv Mojí psychologie)

Smutná zpráva pro všechny pány. Krásná zprávařka už není sama. Po odchodu z veřejnoprávní televize má Daniela Písařovicová (43) konečně čas i sama pro sebe... a nejen to. Přiznala přítele a podle zákulisních informací má jít o známého muzikanta Ondřeje Gregora Brzobohatého (39)! Daniela i Ondřej se však dosud potrvzení společného vztahu vyhýbají jako čert kříži.

Dát zprávám vale bylo pro Písařovicovou velké rozhodnutí. I když moderovat nikdy nechtěla, v dětství totiž toužila stát se učitelkou, anebo letuškou, diváci si ji velmi rychle oblíbili. Teď se s ní budou vídat v docela jiném formátu - okolnosti zatím nejsou známé, podle všeho má jít však o jakousi zábavní show. 

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

S odchodem ze zpráv se moderátorce uvolnily nejen ruce, ale i čas, který si aktuálně užívá po boku nového muže. „Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě,“ přiznala Písařovicová v rozhovoru pro Ženy.iprima.cz. V magazínu Showtime ovšem lásku k Ondřeji G. Brzobohatému nepotvrdila, ale také nevyvrátila. A záhadně mlžil i Ondra.

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jochen84
29. 3. 2022 • 23:14

Daniele to na jednu stranu přeji,jen škoda,že tím chlapem nejsem já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.