Kuchařová vytočená do běla: Tohle jí Ondra s Danielou vážně dělali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuchařová vytočená do běla: Tohle jí Ondra s Danielou vážně dělali?

Kuchařová tvrdí, že Brzobohatý byl s Písařovicovou už v době jejich manželství.
Kuchařová tvrdí, že Brzobohatý byl s Písařovicovou už v době jejich manželství. (Blesk)

Pro veřejnost žhavá zpráva, pro Taťánu Kuchařovou (33) nic nového pod sluncem. Když se provalil vztah moderátorky Daniely Písařovicové (43) a muzikanta Ondřeje Brzobohatého (39), středem pozornosti se zákonitě krom této dvojice stala i hudebníkova bývalá manželka. Její reakce ale mnohé překvapila.

Zatímco Ondřej i Daniela zatím drží jazyk za zuby a k nové skutečnosti se zatím nijak specificky nevyjadřují, topmodelka Taťána Kuchařová je naopak otevřená kniha. Ani k jednomu ji nepojí žádné vazby, a tak patrně nemá potřebu se jakkoli držet zpátky. „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct...?“ cituje Kuchařovou Blesk.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Během rozhovoru pro primácký magazín Showtime dokázala udržet nezaujatý výraz, který v podstatě definoval i její postoj k celé situaci. „Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ dodala Kuchařová.

Kdo se naopak chová tajemně, je právě bývalý manžel Ondřej Gregor Brzobohatý. Ten se patrně poučil z minulých chyb, kdy byl fotoreportéry Blesku zachycen během procházky intimnějšího rázu s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30). Pokud by se člověk měl držet matematiky Táni, dalo by se usuzovat, že se muzikant v jednom období stýkal s větším počtem žen. Od té doby je tak raději tajnůstkář.

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

„Nebudu na nic odpovídat. Nechci přikládat jakýmkoliv polínkem do ohně,“ zareagoval na otázku primácké reportérky Brzobohatý. Diskrétní je i Písařovicová, která alespoň přiznala, že se u ní v poslední době vztahová situace změnila. „Jsem štastná v osobním životě, ano,“ odpověděla stručně.



Přečtěte si
Alva
7. 4. 2022 • 08:33

Telenovela pokračuje, pamatuji Kuchařovou, jak žila v USA, byla v tv a téměř neuměla česky, což bylo k smíchu, koho dnes zajímá Brzobohatý s novou paní, která ve 43 touží po dítěti?, jsou k smíchu všichni.

lucie13
6. 4. 2022 • 18:08

Toho obšourníka přestane brzy bavit i Daniela. To není spolehlivý manžel, když se tak často zapomíná jinde .

Daria21
5. 4. 2022 • 17:54

Test test

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.