Závod exmanželů? Když on Písařovicovou, Táňa chlapa a dvě děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Závod exmanželů? Když on Písařovicovou, Táňa chlapa a dvě děti!

Daniela Písařovicová tvrdí, že není důvodem rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové.
Daniela Písařovicová tvrdí, že není důvodem rozvodu Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové. (archiv Blesku)

Co je psáno, to je dáno? Ne tak docela. Topmodelka Taťána Kuchařová (34) se sice tam, kde to bylo možné, vrátila ke svému dívčímu jménu, stále se však jedná o prozatímní náplast na hojící se ránu. Úřední změny zkrátka nemohou nastat ze dne na den a člověk je jen tak neovlivní. Ve své budoucnosti má ale Táňa jasno!

Tlustou čáru za toxickým vztahem, jak sama nazvala své manželství s hercem a hudebníkem Ondřejem Gregor Brzobohatým (39), udělá Taťána Kuchařová definitivně v momentě, kdy se jí na občanku vrátí její rodné příjmení.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

„Úřady pracují pomalu, ale spolehlivě,“ cituje modelku Expres.cz. Něco končí, něco začíná. Modelka už však vyhlíží budoucnost, kterou si tolik vysnila. Svým fanouškům se na instagramovém profilu svěřila s tím, že by ráda do pěti let potkala toho pravého parťáka pro život a ráda by s ním měla dvě děti.

Zároveň se ale nechce nikam hnát. Co se má stát, to se stane. Není třeba tlačit na pilu a, jak sama řekla, vytloukat klín klínem, čímž si na sociální síti rýpla do svého exmanžela, který údajně tvoří nový pár s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Ačkoli se k této, či jiné události spojené s Brzobohatým, nechce přehnaně vyjadřovat, zatím si pár poznámek neodpouští. V primáckém Showtimu tak divákům naznačila, co si o tom všem myslí.

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct... Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku, a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ konstatovala nedávno Kuchařová.



Přečtěte si
AliAlice
12. 4. 2022 • 12:57

No u Kuchařové je to zhrzená ješitnost,ale ta Písařovicová není taky dvakrát výhra...jak je vidno,hodně už pamatuje..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.