Gregorová vynáší syna do nebe! Kráska si to ale slízla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gregorová vynáší syna do nebe! Kráska si to ale slízla

Gregorová mívá k partnerkám svého syna drsné výhrady
Gregorová mívá k partnerkám svého syna drsné výhrady (archiv Blesk)

Vypadá to, že si prohodily role. Hana Gregorová (69), která nikdy neprojevovala velké sympatie vůči Taťáně Kuchařové (34), se nyní tetelí blahem a na syna pěje samé ódy. Táňa naopak vstřebává trpkou pachuť rozvodu a neodpouští si kritické poznámky na Ondřejův (39) účet. Obě však patrně spojuje úleva, že s rodinou Brzobohatých nemá Táňa už nic společného.

Svému jménu neudělal Ondřej Gregor Brzobohatý dobrou reklamu poté, co byl koncem minulého roku přistižen fotografy Blesku při intimních chvilkách s tanečnicí Zuzanou Pilnou. O nápravu reputace se snaží nejen on, ale i jeho maminka. Ta se jím pyšní na sociálních sítích a nutno dodat, že se jí to daří.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

„Včera jsem byla na Ondrejkově koncertě ve Znojmě. Krásné divadlo, úžasné publikum a šikovní účinkující. A jako správná máma jsem nezapomněla dovézt plné auto proviantu… Bylo to přenádherné a jsem pyšná na našeho syna (Raduško, i za tebe). Fakt se nám podařil,“ napsala na svém facebookovém profilu Gregorová. Od svých i Ondrových fanynek se dočkala samých pozitivních reakcí.

Dochází tak i k sbližování matky a syna poté, co se se svými názory v posledních letech poněkud rozcházeli. Mamince Haně se patrně nezdála ani první manželka Johana Indráková, ani Taťána Kuchařová, Ondrovi zase zřejmě nebyl po chuti maminčin vztah s mladým přítelem Ondřejem Koptíkem. Nyní jsou ale rodinné vztahy, jak se zdá, opět sluncem zalité. Navíc má Hana zase naději, že příští partnerka Ondry již bude podle jejího gusta.

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...

O těch předchozích si evidentně myslela své, což uměla dát jasně najevo, jako tomu bylo v případě Ondrovy první manželky. „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu. Ondrovi to všechno nevadí. Je to jeho život, on se tak rozhodl. S Radkem si myslíme, že je na manželství ještě příliš mladý a celá ta svatba je zbytečná. Vždyť žijí v pronajatém bytě, nemají děti… Tak k čemu svatba? Jen proto, aby se jeho žena mohla podepisovat jako Brzobohatá,“ cituje Hanu Gregorovou eXtra.cz. Snad na ni moderátorka Daniela Písařovicová (43) zapůsobí víc…



Přečtěte si
-bello-
13. 4. 2022 • 23:31

DWEI
-------
prokristapána!Jaká až byl Brzobohatý osobnost!
Byl to herec, hrál dobře, zdrhnul od Bodalové k obézní, ale mladé Sloveně a tím dnem se dostal pod její pantofel!

DWEI
13. 4. 2022 • 13:46

Pan Brzobohatý byl osobnost a Gregorová je bláznivá pomatená bába, která se naprosto znemožnila s tím svým feťáckým básníkem

-bello-
13. 4. 2022 • 10:59

Ondřej by si měl dát oddech.
Je snadno ulovitelný ! Já si myslím, že je fajn a skromný a přitom umí.

honzina
13. 4. 2022 • 08:56

Přesně tak, pan Brzobohatý se musí v hrobě obracet, vdova se chová jako k.r.á.v.a synáček by potřeboval dostat palicí přes palici aby se mu rozsvítilo a přestal střídat holky jak ponožky. Slečně Písařovicové sice ujíždí vlak, ale doporučovala bych jí vzít nohy na ramena a zmizet, protože tohle není chlap pro ni!!!!!!!!!!!!!!! Nechápu, proč mu ta seschlá treska mluví do vztahů(měla by se zamyslet sama nad sebou) a proč on ji poslouchá, rodinka k pohledání!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.