Táňa vysmátá jak lečo: Drsné přiznání Písařovicové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Injekce pro Tánino sebevědomí: Drsné přiznání Písařovicové

Daniela s Táňou coby kámošky.
Daniela s Táňou coby kámošky. (archiv Blesku)

Ačkoli ženy svoje nedostatky obvykle nedávají na odiv, Písařovicová je patrně z jiného těsta. Veřejně se totiž přiznala, že ji trochu ohlodává zub času - a hned se všemi sledujícími na Instagramu... Jestli to viděla i Táňa, musí jí cukat koutky ještě teď!

Bývaly kamarádky, jakmile ale prosáklo na povrch, že Daniela Písařovicová (43) randí s Ondřejem Brzobohatým(38), přátelská nitka se přetrhla. I tak je ale dost možné, že Kuchařová (34) občas očkem zabrousí na Instagram své nástupkyně a jestli měla štěstí zrovna v den, kdy se na něm objevilo „storýčko“ od kadeřníka, musela se potrhat smíchy. Písařovicová se v něm doznává k tomu, že už šediví!

Zub času hlodá neúprosně

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...

„Tak čau, šediny, nechci vás vidět dříve než za pár měsíců,“ napsala si k fotce. Takové problémy o skoro deset let mladší bývalou partnerku Brzobohatého, Táňu, tedy rozhodně netrápí. Ta nyní navíc vypadá líp než kdy dřív. Pustila se totiž do 21denní detoxikační kúry a už sbírá první metály. „Díky tomu se mi zlepšila pleť, vlasy, nehty,“ raduje se z výsledků.

Kromě těla Táňa úspěšně detoxikuje i svou mysl. Snaží se koncentrovat na sebe a svoje štěstí. „Pracuje se na tom. Dnes už vím, že zdánlivá ztráta může být i velkým ziskem (a nemyslím finančním),“ vyjádřila se k otázce, zda je šťastná na Instagramu. Evidentně dělá vše proto, aby si mohla splnit svůj sen. Svěřila se také totiž, že za pět let by se ráda viděla se dvěma dětmi a partnerem na celý život. 

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 4. 2022 • 21:06

Mamanek by měl odprosit,zdržel Tatianu ,ale na štěstí tam nejsou děti.

amej
27. 4. 2022 • 15:37

Tito entity jsou jak přes kopírák

zuzakirsch
27. 4. 2022 • 12:55

To nejlepší, co se Kuchařové mohlo stát, byl rozchod s tou existencí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.