Gregorová kontra Písařovicová: TVRDÉ ODMÍTNUTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gregorová kontra Písařovicová: TVRDÉ ODMÍTNUTÍ

Gregorová mívá k partnerkám svého syna drsné výhrady
Gregorová mívá k partnerkám svého syna drsné výhrady (archiv Blesk)

Očekávaný soud nad novou přítelkyní Ondřeje Brzobohatého (38) na sebe nenechal dlouho čekat. Hana Gregorová (69) už se nechala slyšet. Daniela Písařovicová (43) ale dopadla o poznání lépe. Že by se mamince dlouhonohá moderátorka přeci jen zamlouvala?

Není tajemstvím, že přes tvrdé prověrky Gregorové projde jen málokterá žena, která spočine po boku milovaného syna. Pořádně za uši dostala nejen Ondrova první manželka Johana Indráková, které Gregorová vytkla, že se chce přiživit na dobrém jménu jejich rodu, ale i bývalá Miss Taťána Kuchařová (34). „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ sdělila Aha! krátce poté, co se dal pár dohromady.

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

Všichni plni napjetí tedy očekávali, co Gregorová řekne na novou známost Brzobohatého. Gregorová jakoby ale zjihla. Žádná ostrá slova Písařovicovou nepotkala. „Raději nebudu vůbec na nic odpovídat, protože by to stejně určitě bylo zase něco bulvárního,“ řekla jen stroze pro ŽivotvČesku.

Na konto Daniely Gregorová odmítá cokoli konkrétního říct. V kuloárech se ale proslýchá, že Písařovicová má dobře nakročeno a mohla by pojít s čistým štítem. Nemá za sebou žádnou bulvární minulost, je pracovitá, má příjemné vystupování a navíc by ráda v dohledné době rodinu. Lze předpokládat, že i Gregorová už bych chtěla chovat vnouče. Že by se přeci jen cesty propojily?

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
18. 5. 2022 • 22:17

🤣🤣🤣Tak hlavně že bylo to NAPJETÍ!!!! 🤣🤣🤣
Hovádi v redakci perlí čím dál víc. Je jasné, že nemají dokončení ani pomocnou školu.
Mmch ta trapná dvojka a jejich rodinky jsou jen ho*na a ať se klidně vzájemně povraždí. Nebude jich škoda.

neznalek88
18. 5. 2022 • 15:26

Baba asi zapomněla na svoje trapasy s mladým Koptíkem. Teď bude kecat synáčkovi do vztahů. Není nic horšího, když si máma myslím, že její syn, je to nej nej na světě.
Pan Brzobohatý se musí v hrobě obracet. A dobré jméno rodiny? No, tak to už je v propadlišti dějin, jen ta namistrovaná baba si to neuvědomuje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.