Písařovicová odhazuje zásady: Kvůli Ondrovi jde přes mrtvoly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Písařovicová odhazuje zásady: Kvůli Ondrovi jde přes mrtvoly?

Kuchařová tvrdí, že Brzobohatý byl s Písařovicovou už v době jejich manželství.
Kuchařová tvrdí, že Brzobohatý byl s Písařovicovou už v době jejich manželství. (Blesk)

Daniela Písařovicová (43) platila vždy za tajnůstkářku, na dotazy směřující k soukromí odpovídala neurčitě - tak, aby nic neprozradila. Vztah s Ondřejem Brzobohatým (38) tutlala jak jen to šlo, nakonec jej potvrdila až pod silným nátlakem médií, obzvlášť poté, co se bývalá manželka Brzobohatého rozhodla prát špinavé prádlo veřejně. Ledacos by ale mohlo napovídat, že se pro lásku musela vzdát svých zásad.

Zásadním zlomem v životě krásné moderátorky byla změna práce. Písařovicová odešla z televize , a to pomyslně odstartovalo novou éru v životě. Ačkoli byla v minulosti spojována s muži zvučných jmen, mimo jiné s Jaromírem Jágrem (50) nebo Lukášem Hejlíkem (42), její pracovní tempo bylo s osobním životem neslučitelné. 

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...

Před pár týdny však přiznala, že se ledacos v jejím životě změnilo. Svým prohlášením: „Čas na lásku teď mám, nějaký ten prostor by tam byl. Jsem šťastná i v osobním životě“ vyhlásila pátrání po její nové lásce. Posléze se ukázalo, že jí není žádný kolega z televize, ale hudební producent a skladatel Ondřej Brzobohatý(38). 

To nadzvedlo ze židle Taťánu Gregor Brzobohatou (34), nyní opět Kuchařovou! Vyjádřila se, že vztah Písařovicové a Brzobohatého není žádnou novinkou a že trval i za dobu jejich manželství. Písařovicová sice pohotově reagovala, že není příčinou rozkolu žádného manželství, ale jak dlouho s Ondřejem randí neprozradila. V každém případě, pokud by došlo na Tánina slova, musela by jít Písařovicová proti všem svým zásadám. V talkshow Jana Krause totiž prohlašovala: „Třeba by se mi líbilo, kdyby byl vedle mě muž, který je vtipný. Zároveň by bylo fajn, kdyby nebyl ženatý.“

Vánoční Bez urážky Zuzany Bubílkové: Babiš šéfem přes očkování? A dluhopisy pod stromečkem…

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
picoda
14. 4. 2022 • 22:01

Eva Korotvičková
14. 4. 2022 • 16:32

Kuchařová se řídí heslem:ukážu všechno a všem.

AliAlice
14. 4. 2022 • 16:29

Mnoho povyku pro nic...jak to začalo,tak to brzo skončí....

borka30
14. 4. 2022 • 14:26

Není to snad Ondřeje věc? Už mě otravují ty dennodenní výkřiky Kuchařové. Nejsou ani první, ani poslední, kteří se rozešli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.