Brzobohatý udělal výjimku! Vzkaz bývalce Kuchařové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brzobohatý udělal výjimku! Vzkaz bývalce Kuchařové

Táňa odpovídala svým fanouškům
Táňa odpovídala svým fanouškům (instagram.com, blesk)

Zdálo by se, že rozvod dvou vzdělaných, rozumných a úspěšných lidí proběhne v klidu, ale chyba lávky. Taťána se rozhodla veřejnosti odkrýt všechny bolístky, které v ní vztah s Brzobohatým zanechal a veřejně! Servítky si rozhodně nebere, ale co na to Ondřej - není to i na něj už trochu moc?

Kuchařová (33) se držela dlouho, ustála dokonce i fotky svého ex Brzobohatého(39) v objetí s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30) a víc než médiím se svěřovala svému psychoterapeutovi. Zpráva o vztahu Ondřeje s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43) ji ale evidentně nastartovala. Od té doby na Ondřejovi nenechá niť suchou.

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct... Opět to jen potvrzuje to, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku, a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ prohlásila Kuchařová vzápětí a další palba ostrých slov na Brzobohatého pokračovala na Instagramu. 

Co ale na to říká její ex? „Komentovat to nebudu. Já nevím... Asi jsem tak i vychovaný, že si zkrátka myslím, že by se takhle věci neměly řešit a ani by se o nich nemělo mluvit do televize nebo na veřejnosti,“ řekl Ondřej Gregor Brzobohatý v pořadu Showtime a dodal: „Je to vždycky věc těch dvou lidí a vidí do toho jen oni dva. Pokud má někdo potřebu házet si kamením na kohokoli, ať to klidně dělá. „Mluvit o tom a nějak se třeba i obhajovat je v tomto případě pouze přihazování polínka do ohně. A to já dělat nebudu.“ 

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
28. 4. 2022 • 10:51

Obléká se podle hesla:vše co mám ukáži a všem! Glegor bude mít doma hezkou a i chytrou ženu.Příjemná změna.

ptacek5
20. 4. 2022 • 11:24

Nevím proč, ale i když jsem ženská, tak v tomto stojím za Brzobohatým. Špinavé prádlo se má prát doma.

pravlast
18. 4. 2022 • 04:55

Brzobohatý nebo Pozděchudý ((možná duchem)) je určitě dobrý muzikant a kdoví co ještě,ale jinnak je to dost bída­.Vzhle­dem,ú­pravou­,oble­čením atd...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.