Pokrytectví Kuchařové? Spojení s Brzobohatým zřejmě sype víc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pokrytectví Kuchařové? Spojení s Brzobohatým zřejmě sype víc...

Ondřej Brzobohatý konečně promluvil o rozvodu s Taťánou Kuchařovou.
Ondřej Brzobohatý konečně promluvil o rozvodu s Taťánou Kuchařovou. (Profimedia.cz/M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan)

Od rozvodu Taťány Kuchařové (34) a Ondřeje Brzobohatého (39) uplynul téměř měsíc, a přestože se modelka vrátila ke svému rodnému příjmení, Brobohatou být nepřestala. Příjmení svého exmanžela i nadále využívá na sociálních sítích. Jedná se snad o marketingový tah?

Na jméno Taťána Gregor Brzobohatá byla modelka zvyklá po dobu necelých šesti let. Stejně tak si na něj zvykli i lidé, s nimiž uzavírá spolupráce, a bezesporu se lépe vyslovuje v zahraničí, kde je jako Miss World 2006 stále známou tváří. Ačkoli se tedy v televizi chlubila tím, že je opět Kuchařová, na sociálních sítích stále nese jméno @tatianagbrzobohata.

Úspěšná modelka a předsedkyně správní rady nadace Krása pomoci požádala o rozvod koncem minulého roku, kdy fotografové Blesku přistihli Ondřeje během intimností s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30). Jejich manželství, které už tehdy mělo trhliny, se po tomto šokujícím odhalení rozhodla definitivně ukončit.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

V současné době se o této situaci vyjadřuje velmi stroze a je vidět, že se se svým životem chce posunout dál. Přesto se činy jejího bývalého manžela nesetkaly s pochopením. „Dalo se to přece udělat nějak úplně jinak, důstojně... Do poslední chvíle to byly jen patologické lži,“ cituje Kuchařovou Blesk.



Přečtěte si
borka30
9. 4. 2022 • 23:45

Co to má za obočí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.