Ondra je minulostí! Táňa se už zubí vedle známého herce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ondra je minulostí! Táňa se už zubí vedle známého herce

Taťána Gregor Brzobohatá
Taťána Gregor Brzobohatá (profimeda.cz)

Konec smutku! Jen pár měsíců po rozchodu s Ondřejem Brzobohatým (38) už Táňa (34) zase září a ne sama! Pochlubila se fotkou s filmovou legendou - Pierrem Ricardem (89), který v Praze odstartoval koncert nezapomenutelné hudby s projekcí jeho kultovních filmů. 

„Nikdy nezapomenu na to, jak jsme se s moji milovanou babi rády dívaly na jeho filmy a komedie,“ připsala pod snímek s hercem, který vypadá na svůj věk prostě skvěle! 

„Pierre dokazuje, že věk je opravdu jenom číslo. V létě točí dva filmy a navíc produkuje fantastické víno... Jeho vitalitu, energii a humor obdivuje celý svět a já s ním, na vždycky pro mě bude ten nádherný potrhlý blondýn s černou botou,“ vysekla mu poklonu. 

Táňa si dala s Richardem dostaveníčko na Vltavě

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

Není tajemstvím, že Taťánu Brzobohatou Gregor a Pierre Richarda pojí přátelství. Kromě toho, že Táňa od mládí milovala jeho filmy, protnuli svoje síly i v rámci Tániny Nadace Krása pomoci, která podporuje seniory a do jejíž aktivit se Pierre zapojil: „Žijeme ve společnosti, která je čím dál egoističtější, takže práce, kterou Taťána dělá, je obdivuhodná,“ okomentoval tenkrát pro Reflex jeden z důvodů, proč bývalou Miss World podporuje v její činnosti. 

Pierre za svou účast na projektu dostal od Nadace Krása pomoci už i ocenění, v roce 2018 se stal držitelem ceny Beauty of Help Award.

Taťána Gregor Brzobohatá mluví o spolupráci s Pierrem Richardem a své nadaci

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
srpen
18. 3. 2022 • 11:14

Nejsou to náááhodou fotky několik let staré? To se vždycky vytáhnou takovéhle historické obrázky a lži jedou. Trapné.

y1xcvbnm
18. 3. 2022 • 08:18

A co by tak mala dělat ?? Sedět doma ačekat , naco???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.