Kuchařová kontra Brzobohatý: MILIONY V TRAPU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařová kontra Brzobohatý: MILIONY V TRAPU

Manželé Brzobohatý a Kuchařovou potvrdili krach vztahu
Manželé Brzobohatý a Kuchařovou potvrdili krach vztahu (Marek Pátek)

O tom, že je manželství hudebníka Ondřeje G. Brzobohatého a jeho ženy a bývalé Miss World v troskách, si cvrlikají už i vrabci na střeše. Teď to vypadá, že Brzobohatí budou brzy i chudší. Vzduchem létá majetek za miliony. 

A je dobojováno! Ondřej Brzobohatý(38) potvrdil, že se svou ženou Taťánou Brzobohatou (33) už od srpna nežije. Ačkoli se oba dva snažili svou lásku zachránit s pomocnou rukou psychoterapeuta, terapie nezabraly. Rozvod je na spadnutí a teď už půjde jen o vzájemné vypořádání majetku.

Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude

Video se připravuje ...

Pár spolu vlastní mezonetový byt o dispozicích 4+1, jehož odhadní cena se šplhá k 35 milionům korun. Jde o společné vlastnictví manželů a podle zdrojů eXtra.cz je nemovitost zatížena hypotéčním úvěrem. Taťána pak vlastní byt na pražských Vinohradech. Jelikož jej nabyla v roce 2006, nemusela by se o něj dělit. Tedy za předpokladu, že má s Ondřejem uzavřenou předmanželskou smlouvu. 

Jak se bude manželům dařit se rozumně domluvit je ale otázkou. Vzájemným vyrovnáním ovšem budou každopádně tratit obě strany. Jen Ondřeje to bude oproti osamocené Táně bolet zřejmě o něco méně, podle médií už má totiž zamilovaně vrkat s tanečnicí Zuzanou Pilnou z karlínského divadla, pro který psal muzikál. 

Konec lásky Brzobohatého s Taťánou?! A nečekaný krok Felixe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
26. 12. 2021 • 23:43

A teď si zase Gregor změní jméno?Nakonec je to vždy tahanice o prachy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.