Taťána Brzobohatá se neudržela: Ponorka s Ondřejem! A teď dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Taťána Brzobohatá se neudržela: Ponorka s Ondřejem! A teď dítě?

Táňa by si brzy přála rodinu
Táňa by si brzy přála rodinu (profimedia.cz)

Bývalá Miss World, modelka a patronka nadace Krásy pomoci Taťána Gregor Brzobohatá (33) se objevila ve Varech a šokovala upřímnými slovy...

Na festival do Karlových varů přijela Taťána s manželem Ondřejem Brzobohatým(38), který tu koncertuje. V rozhovoru pro iDnes.cz vyvrátila veškeré spekulace o rozkolu manželství.

Taťána Gregor Brzobohatá mluví o spolupráci s Pierrem Richardem a své nadaci

Video se připravuje ...

„Také jsme měli ponorku a krizi. Ale věřím, že co má přetrvat, přetrvá. Byla to velká zkouška, kterou jsme si osobně prošli,“ odpověděla na otázku, jak s maželem přečkali Covid-19, který je zavřel na několik měsíců doma.

Zdá se, že nehrozí ani diskutované problémy, které by měly ohrozit manželství. „Zatím jsme pořád spolu. Jsme manželé. Stejně jako každý jiný však máme občas ve vztahu určité vlny a určité fáze. Řekla bych, že jsme zkrátka normální zdravý pár," řekla Taťána zcela upřímně.

Připojila také přání, že by se ve společném vztahu ráda posnula i dál: „Měla bych brzy ráda rodinu. Ale jsou věci, které nejsou jen na nás." Znamená to snad, že už se na miminku pracuje?

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.